Sport

2017.07.04. 09:06

Bearanyozta szereplését a Bethlen-iskola

Nyíregyháza - A nyíregyházi Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola Óvoda és AMI részt vett a Kis Iskolák sportversenyének Diákolimpia országos döntőjében.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola Óvoda és AMI részt vett a Kis Iskolák sportversenyének Diákolimpia országos döntőjében. A miskolci eseményen húsz intézmény képviseltette magát.

A nyírségiek atlétika együttese – Gunyecz Péter, Biró Benett, Tóth Dániel István, Tóth Noel Manfréd, Dobránszky Joel, Horváth Gábor összetételben – hárompróbában (futás, távolugrás, kislabdahajítás) aranyérmet szerzett. Ugyanakkor a svédváltó csapat (Biró Benett, Tóth Dániel István, Joszip Trisztán, Nagy Benvenútó) a harmadik helyen végzett. A Tóth János testnevelő tanár és Gulyásné Czine Ildikó jóvoltából felkészített nyíregyháziak ezzel megismételték a két évvel ezelőtti szereplésüket.

A szintén megyénkből, Ilkről érkező, ugyancsak Bethlen Gábor nevét viselő általános iskola csapata szoros küzdelemben éppen csak lemaradt a dobogóról, a negyedik helyen zárt az atlétikai csapatversenyben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!