Sport

2017.07.21. 09:07

Nem eszik olyan forrón a kását Mátészalkán

Mátészalka - Opre Mihály a Mátészalka új edzője, bár sokan távoztak, erősítés is érkezik.

Mátészalka - Opre Mihály a Mátészalka új edzője, bár sokan távoztak, erősítés is érkezik.

Noha a Mátészalkát övező néma csend, a felröppenő hírek miatt sokan már a gyászindulót vélték hallani – nem eszik olyan forrón a kását. Tény és való, egy teljes csapatnyi játékos „veszett el”, mindazonáltal nem állt földbe az egyesület. A megyei első osztályú együttes – némi huzavona után – megoldotta a tavaszi idény dereka óta odázott edzőkérdést, most pedig már rámozdulhat a keret feltöltésére.

Mindez a vezetőség, no és persze a frissen kinevezett tréner, Opre Mihály feladata, aki istenigazából kedden indította a munkát. A szatmáriak némi késéssel, de megkezdték a felkészülést, és ha nem vesztegetik az időt, tekintve a bajnoki riválisok egynémelyikéről érkező információkat, talán nem maradnak le semmiről. Mert bár tizennégy (!) labdarúgó hagyta el a szalkai körletet – eközben a teljes román vonal leépült –, szépen lassan szivárognak az új emberek. Eleddig négy friss szerzemény (helyesebben Petrohai Miklós visszatérőnek számít...) neve hivatalos, de néhány nap múlva jóval többen is lehetnek...

Névsor

A Mátészalka megyei I. osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Jeddi Béla (Ibrány), Barzó Gergő (Nagyhalász), Félegyházi Viktor (Tuzsér), Botos Alexandru, Dascal Lucian (mindkettő Tasnád), Drabik Milán, Rézműves Ferenc, Batizi-Pócsi Norbert (mindhárman Nyírmeggyes), Botos Dániel (?), Robas Vasile (?), Stef Adrian (?), Szathmári Dávid, Sándor Dávid (mindkettő Kemecse), Szathmári Sándor (munkahelyi elfoglaltság miatt)

Érkezett: Paragh Márk (Nagydobos), Fodor Gábor (Fényeslitke), Gábor Patrik (Nagyhalász), Petrohai Miklós (Fehérgyarmat).

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!