Sport

2017.07.12. 08:40

Változás a kispadon, emléktornával készül a Vámosoroszi

Vámosoroszi - Orosz András helyett Mikes Ferenc az új edzője a megyei másodosztályú csapatnak.

Vámosoroszi - Orosz András helyett Mikes Ferenc az új edzője a megyei másodosztályú csapatnak.

Vasárnap rendezik a hagyományos Nagy Sándor, Sipos Pál-labdarúgó emléktornát Vámosorosziban. A 12 órakor keződő eseményen a Fehérgyarmat, Tisztaberek, Tiszakóród, Milota és a házigazda együttes lép pályára.

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország-csoportban szereplő oroszi csapattal kapcsolatos információ továbbá, az egyesület vezetése edzőváltás mellett döntött: érdemei elismerése mellett megköszönte Orosz András munkját, helyette Mikes Ferenc, a Tunyogmatolcs korábbi trénere ül a kispadra. Az ifjúsági gárdát eddigi irányító Szaniszló Tamás Gerzson a jövőben a frissen alakult, a harmadosztályban induló legénység edzői tisztségét tölti be. Az ifiket ezentúl Riskó Tibor vezényli. A játékoskeretben is történtek változások: Bodnár Béla kapus Csengerből, Bornemissza István Nagyecsedről érkezett, visszatért Baráth Gábor Fehérgyarmatról, a Tisztaberektől pedig Szabó Antalt és Fábián Gábort igazolták át. Az utánpótlásból felkerült Szaniszló Tamás, ő ifi társgólkirály volt az elmúlt szezonban. Ugyanakkor távozott Bartha Krisztián (Fehérgyarmat), illetve Franku Attila (Tunyogmatolcs).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!