Sport

2017.08.18. 15:45

"Ha a kéki játékosok visszatérnek a magyarországi időzónába, akár vendégsiker is születhet"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 2. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 2. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik szombaton.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Németh Attila, az Apagy játékos-edzője.

Szombat

Kemecse–Nyírtelek: – A Kemecse otthon tartja a három pontot.

Ibrány–Biri: – Mindkét csapat jól kezdte a szezont. Az Ibrány komoly célokért küzd és a második mérkőzést is megnyerni.

Nyíribrony–Kállósemjén: – Meglepő volt az Ibrony botlása a nyitányon, azt gondolom, háromesélyes a mérkőzés.

Nyírlugos–Terem: – A Teremnél nagy volt a játékmozgás, ha jobban összeszoknak, pontot, pontokat szerezhetnek.

Nagykálló–Máriapócs: – A Nagykálló erős, masszív csapat, szerintem ezúttal sem fog hibázni.

Encsencs–Gávavencsellő: – Erre a meccsre nem igazán tudok tippelni, maradjunk annyiban, bármi megtörténhet.

Újfehértó–Ramocsaháza: – A hazai csapat számára kötelező a győzelem, de a vendégek küzdeni tudásukkal megnehezíthetik a dolgát.

Apagy–Levelek: – Igazi szomszédvári rangadó, amelyen csak a győzelem elfogadható számunkra. Ennek szellemében lépünk pályára, de nem lesz egyszerű dolgunk az átalakult Levelekkel szemben.

Nyírerdő csoport

Tippel: Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője.

Szombat

Őr–Kék: – Két hasonló képességű csapat meccsén a hazai pálya előnye dönthet. Bár, ha a kéki játékosok az edzőtábor után visszatérnek a közép-európai, ezen belül is a magyarországi időzónába, akár vendégsiker is születhet.

Tiszaszentmárton-Rohod: – A Rohod hazai pályán nagyon rosszul kezdte a szezont, és véleményem szerint ezen a meccsen sem ők az esélyesek. Mondom ezt annak ellenére, hogy nem sok mindent tudok a vendégekről. (Kezdés: 16, ifi: 14)

Gyulaháza–Nyírmada: – Igazi szomszédvári rangadó. A bajnokesélyes Gyulaháza jól, a Nyírmada hazai pályán rosszul kezdte a bajnokságot. A hazaiakat esélyesebbnek tartom, bár a rutinos és jó vendégek ellen nem lesz könnyű dolguk.

Ladányi TC-Gergelyiugornya: - Mezőladányban nem egyszerű pontot szerezni, úgy gondolom ez a Gergelyiugornyának sem fog sikerülni

Vaja–Demecser: – Mindkét csapat sok új játékost igazolt a nyáron, de korai még arról beszélni, hogy kinek sikerült jobban az erősítés. Döntetlen eredményt várok.

Hodász–Pátroha: – A Hodász a nyitókörben beleszaladt egy nagy pofonba. Nem tudom, hogy mennyire volt ez a valós arcuk, mert nem ismerem őket. A csoport egyik meghatározó csapata ellen most sem lesz egyszerű dolguk.

Fényeslitke-Ajak: – Hasonló játékerőt képviselő csapatok mérkőzésén szerintem egy-egy ponttal fog gazdagodni mindkét csapat.

Tiszakanyár–Nyírkarász: – Az előző szezonban a közvetlen élmezőnyhöz tartozó csapatok ellen összesen egy pontot szereztünk, ezért ezen az új idényben mindenképpen változtatni szeretnénk. Mivel véleményem szerint a Karász ez évben is az érmes helyek egyikéért lesz versenyben, ezért hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk, ami nem lesz egyszerű, mivel egy nagyon jó ellenféllel találkozunk, valamint azért sem, mert sérülések és egy eltiltás miatt nem lesz teljes a keretünk.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Szilágyi Sándor, a Csenger edzője.

Szombat

Beregdaróc–Kocsord: – A Beregdarócot láttam játszani Vámosorosziban, masszív kis csapat sok borsot fog törni az ellenfelek orra alá. Isten hozta a Kocsordot hosszú idő után a megyei másodosztályban! Szerintem hazai győzelem születik.

Mérk-Vállaj–Nyírcsaholy: – Szomszédvári rangadó a javából, bármi megtörténhet. A Csaholy szerintem sokat erősödött a nyáron egy picivel esélyesebbnek tartom.

Tyukod–Nábrád: – A Tyukod vereséggel a Nábrád szenzációs győzelemmel kezdett. Szurkolok a tyukodiaknak, ha másért nem azért, mert Mezei Gyuszika náluk játszik, de fel kell kötniük a gatyát a győzelemhez a jó erőkből álló vendégek ellem.

Tisztaberek–Csengersima: – A Berek jobb csapat mint amit az első fordulóbeli eredménye mutat. A simaiak tavaly beleszoktak a megye kettőbe és a nyáron még erősödtek is – háromesélyes a meccs. Hogy egyik barátomat se sértsem meg döntetlent tippelek.

Milota–Jánkmajtis: – Mindkét csapat vereséggel kezdett. A Milota otthon mindenkire veszélyes, Sutyiéknak szurkolok a céljaik eléréséhez, de úgy érzem, az első pontjaikra még várniuk kell.

Nyírmeggyes–Kölcse: – Az első forduló eredményeit látva mindkét csapat meghatározó szerepet fog betölteni a bajnokságban. Az eredményre nehéz tippelni ha nem ismerjük a hétvégi keretét a vendégeknek. Ha mindenki ott lesz, megnehezíthetik Nagy Zsoltiék dolgát.

Csenger–Vámosoroszi: – Láttam az Oroszit szombaton, abban biztos vagyok, hogy idén is az élmezőny tagja lesz. De azt gondolom nem lep meg senkit, ha a soros meccsen csak a győzelmet tartom elfogadhatónak a fiaimtól, hiszen aki bajnokságot akar nyerni annak a hazai mérkőzéseken bárki az ellenfele győznie kell. Abban azért bízok, hogy Szisziék nem fognak akkora falat húzni a kapujuk elé mint, amivel múlt hétvégén kerültünk szembe!

A Szatmárcseke–Tiszakóród augusztus 23-án játsszák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!