Sport

2017.08.16. 09:15

Nyírbátori FC - Földre lökte, nyakánál fogta

Nyírbátor- Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott a nyírbátori futballcsapat hétvégén kiállított játékosa.

Nyírbátor- Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott a nyírbátori futballcsapat hétvégén kiállított játékosa.

Három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott Pálinkás Gergő, a Nyírbátori FC NB III-as csapatának Balassagyarmaton kiállított játékosa.A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának indoklása szerint azért ilyen súlyos az ítélet, mert „amikor a labda nem volt játékban, durván földre lökte ellenfelét”.

A hazaiak által 4–2-re megnyert mérkőzésen Pálinkással együtt a gyarmatiak játékosát, Ficzere Bencét is kiállították a 35. percben, ő két meccset kapott, mert „amikor a labda nem volt játékban, nyakánál fogva elrántotta ellenfelét”. A jelek szerint nem volt problémamentes a mérkőzés, hiszen a bizottság „a Balassagyarmat–Nyírbátor meccsel kapcsolatban a Balassagyarmatot, mert a mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend a sportlétesítmény területén, a soron következő hazai NB III-as bajnokiján egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi.”

A nyírbátoriak továbbra sem tettek le Fekete Tamás megszerzéséről, ám a legutóbb Kazincbarcikán szereplő védőnek előző klubjánál még nem bontották fel a szerződését, és addig nem igazolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!