Sport

2017.08.22. 08:25

Ramocsaháza edzője már a kezdésnél tudta, hogy baj van...

Ramocsaháza - A ramocsaházi csapat játékosai elfogytak, így 10-0-ás állásnál félbeszakadt az újfehértói meccs.

Ramocsaháza - A ramocsaházi csapat játékosai elfogytak, így 10-0-ás állásnál félbeszakadt az újfehértói meccs.

A Ramocsaháza idestova harmadik szezonját nyomja a megyei másodosztályban, eleddig becsületesen tűrve az olykor komoly megpróbáltatásokat. Holott a Pannónia Zrt. csoportban érdekelt futballcsapat korábban jó néhány méretes zakót kapott, mindazonáltal soha nem adta fel. A szombati, újfehértói fellépésen viszont beütött a krach: már az első félidő balul sült el a vendégek számára, akik a szünetig tíz gólt szedtek be, a folytatásra pedig nem jöttek ki. Az ok prózai: sérülések miatt elfogytak a játékosok...

– Soha nem történt még velünk ilyen – szögezte le Ragányi Mihály, a Ramocsaháza játékos-edzője. - Negyedik éve vagyok a csapat edzője és ez volt az első, hogy sorozatos sérülések miatt félbe kellett szakítani a mérkőzést. Már a kezdésnél tudtam, hogy baj van, mert a kapusom és két mezőnyjátékosom sérülten vállalta a szereplést. Magamat is ideértve, két cserénk volt, ráadásul én sem vagyok teljesen egészséges. Az első félidőben további négy ember jelezte, hogy megsérült. Az egyik védőnk térde úgy felduzzadt, hogy sajnos, abból még komolyabb probléma is lehet. Mivel hatan maradtunk, így nem lehetett folytatni a meccset. Elnézést kérek a hazai csapattól és a minket elkísérő szurkolóktól! Bízom a jobb folytatásban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!