Sport

2017.08.11. 16:55

"Sikeres szereplésről álmodunk, bár van olyan játékos, akit nem is láttam június óta"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 1. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 1. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Király Ferenc, leveleki szakosztályvezető.

Vasárnap

Ramocsaháza–Apagy: – A jó erőkből álló Apagy esélyesebb a győzelemre.

Gávavencsellő–Újfehértó: – Mindkét csapatnál történtek változások, így nehéz megjósolni a meccs kimenetelét.

Máriapócs–Encsencs: – Az újonc hazaiak nyilván szeretnének jól rajtolni, de az Encsencs ellen ez közel sem ígérkezik egyszerű feladatnak.

Terem–Nagykálló: – Azt gondolom, a Nagykálló idegenben is megszerezheti a három pontot.

Kállósemjén–Nyírlugos: – Az előző évad jó szereplése után a Semjén valószínűleg a jó folytatásban reménykedik, ugyanakkor a Lugos képes lehet a pontszerzésre.

Biri–Nyíribrony: – A Biri számunkra ismeretlen csapat, a Marincsák Viktor vezényelte Ibrony tavasszal jól muzsikált, ebből kiindulva akár idegenben is győzhet.

Nyírtelek–Ibrány: – Az újonc Nyírtelek kezdhetett volna könnyebb meccsel is, mert a bajnokesélyes Ibrány nyilván a három pontra hajt ezen a meccsen is.

Levelek–Kemecse: – A tavaszi hajrában találkoztunk a Kemecsével, csúnyán kikaptunk, ez viszont más meccs lesz, szeretnék megnehezíteni a vendégek dolgát.

Nyírerdő csoport

Tippel: Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője.

Vasárnap

Pátroha–Fényeslitke: – A Pátroha beerősített, ennek alapján alighanem csalódást jelentene számára, ha nem tudná megnyerni a meccset.

Demecser–Hodász: – Az újonc Hodásznak nagyon nehéz dolga lesz az élcsapatok közé tartozó Demecser otthonában.

Nyírkarász–Vaja: – A Vaja „tőlünk” is erősített, viszont a Karászt jobb csapatnak tartom.

Gergelyiugornya–Tiszakanyár: – Az újonc hazaiak számára nagy balszerencse, hogy éppen a csoport egyik legjobb csapatát fogadják a nyitányon. A pontszerzéshez is bravúrra lesz szükség.

Rohod–Gyulaháza: – A Rohoddal játszottunk edzőmeccset és ismerem a Gyulaházát is. Ennek alapján a vendégeket esélyesebbnek tartom.

Kék–Tiszaszentmárton: – Tippem: 1, x

Ajak–Őr: – Valószínűleg az új edzőnek bizonyítani akarnak az ajaki játékosok, az Őr viszont megnehezítheti a dolgukat.

Nyírmada–Ladányi TC: – Mint mindenki, az első meccsén mi is nyerni szeretnénk. De óvatosan kell fogalmaznom, mert kisebb változások történtek nálunk és egyáltalán nem becsülhetjük le a vendégeket.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Gyulai Zsolt, a Tiszakóród edzője.

Szombat

Jánkmajtis–Nyírmeggyes: – Sötét lovak csatája, háromesélyes meccs.

Csengersima–Milota: – Valami azt súgja, hazai győzelem születhet.

Nyírcsaholy–Tyukod: – A Csaholy jobbnak tűnik, bízhat a sikeres nyitányban.

Vámosoroszi–Beregdaróc: – Szerintem az Oroszi komoly tervekkel indul, nyilván csalódna, ha már az első meccsen beragadna.

Kölcse–Szatmárcseke: – Igazi szomszédvári rangadó, ez is háromesélyes.

Vasárnap

Nábrád–Tisztaberek: – A Tisztaberek alaposan megerősödött, nyerhet.

Kocsord–Mérk-Vállaj: – Az újonc Kocsordot nem ismerjük, a Mérk-Vállaj viszont jelentős erőt képviselt az előző idényben. Egyelőre lutri, hogy mire mennek egymással.

Tiszakóród–Csenger: – Mindenképpen sikeres szereplésről álmodunk, bár van olyan játékos, akit nem is láttam június óta... Szeretnénk megizzasztani a bajnokesélyest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!