Sport

2017.09.22. 16:42

"A lelkesedés közel sem biztos, hogy elég lesz a pontszerzéshez"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 7. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 7. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Fábián Péter, a Terem játékos-edzője.

Szombat

Újfehértó (6.)–Nyíribrony (8.): – Urr Laci barátomék elkapták a fonalat, magabiztosan nyernek.

Vasárnap

Ramocsaháza (16.)–Ibrány (1.): – Mindenki tudja, hogy az Ibrány nem ebben az osztályba való, a célját biztosan eléri - most is nyer.

Gávavencsellő (11.)–Kemecse (5.): – Lehet, hogy meglepő, de én ikszet tippelek.

Máriapócs (14.)–Levelek (7.): – A pócsi csapat sötét ló számomra, a lelkesedése közel sem biztos, hogy elég lesz a pontszerzéshez.

Kállósemjén (12.)–Biri (10.): – A Kállósemjén gyenge szereplése meglepetés számomra, de hazai pályán nyilván mindent elkövet a győzelemért, ugyanakkor én a döntetlenre nagyobb esélyt látok.

Encsencs (9.)–Nyírlugos (3.): – Az Encsencsnek nehéz dolga lesz, a meccs háromesélyes.

Apagy (2.)–Nagykálló (4.): – Van egy olyan érzésem, hogy nem a Kálló fogja megállítani a menetelő Apagyot.

Terem (15.)–Nyírtelek (13.): – Nehéz sorsolásunk volt, most viszont már szeretnénk megkezdeni a pontgyűjtést. Be fogjuk bizonyítani, hogy jó csapatunk van!

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.

Vasárnap

Pátroha (7.)–Tiszaszentmárton (5.): – Valami azt mondatja velem, hogy sokgólos mérkőzés lesz, de milyen elosztásban - azt nem tudom.

Demecser (15.)–Őr (13.): – Két közel azonos képességű csapat mérkőzésén döntetlent tippelek.

Gergelyiugornya (11.)–Kék (12.): – A „kis Namény”, ha meg akar ragadni ebben az osztályban, az ilyen mérkőzéseket hoznia kell.

Nyírmada (14.)–Rohod (16.): – Szőke Pista barátom nincs könnyű helyzetben, de most hazai pályán megnyerik a szomszédvári rangadót.

Vaja (6.)–Ladányi TC (8.): – A nyáron mindkét csapat megerősödött, de szerintem a hazaiak megszerzik a három pontot.

Hodász (10.)–Gyulaháza (1.): – A bajnokesélyes „bedarálja” a lelkesen játszó hazai csapatot.

Fényeslitke (9.)–Tiszakanyár (3.): – A Litkén az élcsapatok sem mehettek biztosra, de valami megváltozott, és ezt kihasználhatják a jó támadókkal rendelkező vendégek.

Nyírkarász (4.)–Ajak (2.): – Hazai pályán még nem vesztettünk pontot, ezúttal sem szeretnénk az eddig hibátlan vendégek ellen. Ráadásul itt lenne az ideje, hogy rangadót nyerjünk.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Kiss Ervin, a Nyírcsaholy edzője.

Szombat

Jánkmajtis (14.)–Csenger (4.): – A Jánkmajtis kezd magára találni, ennek ellenére a Csenger a mérkőzés esélyese, persze, az is benne van, hogy borul a papírforma.

Csengersima (10.)–Szatmárcseke (16.): – Csekén komoly gondok lehetnek, nem úgy Csengersimán, az idegenbeli bravúr után otthon is nyer a hazai csapat.

Tisztaberek (6.)–Mérk-Vállaj (9.): – Az elmúlt szezon két élcsapatának találkozóján szoros küzdelemben a hazai pálya előnye dönthet.

Milota (13.)–Beregdaróc NAP-ÉP (1.): – A Csaholyban látottak alapján a Daróc szereplése számomra nem meglepetés, de Milotán így sem lesz könnyű nyerni. Döntetlent tippelek.

Nyírmeggyes (2.)–Tyukod (15.): – A Meggyes eddigi jó szereplése biztos nem a véletlen műve, ha nem becsüli le a Tyukodot - nyerhet.

Nyírcsaholy (7.)–Tiszakóród (5.): – Nekünk aztán nincs könnyű mérkőzés, mert a legjobbak ellen is képesek vagyunk remekül játszani, de a gyengébbek ellen is tudunk szenvedni. Ráadásul sérülés és egyéb okok miatt rendre öt-hat játékos hiányzik, ettől függetlenül hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Vasárnap. Nábrád (8.)–Kölcse (12.): – A Nábrád már bizonyította, hogy mindenkire veszélyes, a kölcsei csapat játéka pedig azon múlik, milyen összetételben tud pályára lépni. Háromesélyes.

Kocsord (11.)–Vámoroszi: – A kocsordi csapatban több, mint húsz évet futballoztam, ezért természetesen szurkolok neki. Ha hazai pályán ugyanazt a lelkes játékot tudják nyújtani, mint a Kölcse ellen, megszorongathatják a jó erőkből álló Oroszit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!