Sport

2017.09.01. 12:43

...és újra El classicó Gyulaházán!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője.

Szombat. Kemecse (5.)–Kállósemjén (11.): – A mérkőzés egyértelmű esélyese a Kemecse, amely otthon tartja a három pontot.

Ibrány (1.)–Terem (14.): – A vendégeknek nem sok babér Terem Ibrányban! Fix egyes.

Vasárnap. Nyírtelek (16.)–Apagy (4.): – A Nyírtelek iszonyat kemény sorsolást készül maga mögött hagyni, ez a meccs is még ide sorolandó, mert az Apagy egy összeszokott csapat. Ugyanakkor nagy hiba lenne leírni a házigazdát, kérdés, hogy Apagy az új mezt viszi-e?

Levelek (9.)–Biri (8.): – Ha nem is könnyen, de Levelek behúzza a meccset.

Nyírlugos (2.)–Gávavencsellő (12.): – A nyírlugosi csapat eddig nem kapott gólt, ez azért nem semmi. Lehet, hogy ez most is így marad, de ahhoz a Gávávencsellőnek lesz egy-két szava.

Nagykálló (3.)–Ramocsaháza (15.): – A Kálló jó csapat lesz idén is, ezért számára kötelező a győzelem, bár ha a Ramocsa még igazolt a héten…

Encsencs (6.)–Újfehértó (7.): – Az Encsencs otthon masszív csapat, de Újfehértó jó lehet egy ikszre!

Nyíribrony (10.)–Máriapócs (13.): – Győztes felfogásban fogunk pályára lépni, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy győztesen is hagyjuk el a pályát!

Nyírerdő csoport

Tippel: Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője.

Vasárnap. Kék (14.)–Fényeslitke (16.): – Kicsit érthetetlen számomra Litke eddigi szereplése, ráadásul a Kék is jobban teljesített tavasszal – talán döntetlen lehet.

Ajak (2.)–Rohod (13.): – Az Ajak nagyon bekezdett, jól erősített, folytathatja menetelését.

Őr (15.)–Nyírmada (11.): – Az Őr már a jobb Mada orra alá is tört borsot, most sem esélytelen.

Tiszaszentmárton (7.)–Gergelyiugornya (12.): – A vendégekben látok potenciált, a hazaiak pedig ugyancsak jól kezdtek. A döntetlen itt is benne van a pakliban.

Ladányi TC (10.)–Demecser (6.): – A ladányiak rapszodikusan szerepeltek eddig, ha jobb arcukat mutatják, lehet keresnivalójuk.

Tiszakanyár (3.)–Pátroha (4.): – A forduló egyik rangadója. A hazai pálya előnye dönthet.

Vaja (9.)–Hodász (8.): – Ez is érdekes meccs lesz... Az újonc Hodászt a jelek szerint nem lehet lebecsülni, a Vaja pedig újra a régi erényeit csillogtatja. Hazai sikert tippelek.

Gyulaháza (1.)–Nyírkarász (5.): – Újra összefutottunk... Ez tipikusan az a mérkőzés, amelyen nem számít a pillanatnyi helyezés, arról nem beszélve, a Karász sokszor megtréfált minket. Reméljük, most nem fog.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Czibere József, a Tyukod edzője.

Szombat. Kölcse (11.)–Vámosoroszi (8.): – Egyik csapat sem a tavalyi formáját hozta eddig, meglehetősen döntetlenszagú mérkőzés.

Szatmárcseke (12.)–Kocsord (15.): – A csekei katlanban nehéz dolga van bármely csapatnak, a Kocsordnak viszont lassan el kell kezdeni a pontokat gyűjtögetni. Háromesélyes mérkőzés, talán egy góllal jobb lehet a Cseke.

Csenger (7.)–Nyírcsaholy (5.): – Két jó csapat, gólgazdag mérkőzés, hazai siker.

Beregdaróc NAP-ÉP (4.)–Nábrád (6.): – A Beregdaróc elkapta a fonalat, a Nábrád is jól kezdte a szezont, a hazai pálya előnye dönthet!

Tisztaberek (9.)–Milota (10.): – A Tisztaberek a mérkőzés esélyese, de a Milota bármikor képes meglepő eredményt elérni.

Tyukod (13.)–Jánkmajtis (16.): – A hétvégére megoldódik a kapusgondunk, eltiltottunk visszatérhet, bemutatkozhat új igazolásunk, győzelemre játszunk. Reméljük sikerül itthon tartani a három pontot.

Vasárnap. Tiszakóród (3.)–Nyírmeggyes (1.): – Két dobogós csapat találkozóján megmutathatják a vendégek, hogy mire képesek. Legvalószínűbb a döntetlen!

Mérk-Vállaj (14.)–Csengersima (2.): –A hazaiaknak el kell kezdeni a szezont, és ha megfelelő összetételben tudnak pályára lépni, akkor megszerezhetik az első győzelmüket..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!