Sport

2017.09.12. 08:52

Kitüntető figyelem Balkányban

Balkány - Vass Zoltán, Tóth Zoltán és Mirgai László részesült elismerésben a városnap alkalmából.

Balkány - Vass Zoltán, Tóth Zoltán és Mirgai László részesült elismerésben a városnap alkalmából.A balkányi városnapon a helyi futball ikonjainak, illetve annak a szakembernek a munkáját díjazták, akik teljesítményükkel mindezt kiérdemelték. A játékosok közül Vass Zoltán és Tóth Zoltán részesült elismerésben, akárcsak a város színeit képviselő megyei első osztályú csapat edzője, Mirgai László.

– Természetesen jól esett, hogy a város vezetése elismerte a több éves munkámat, hozzáteszem, ez a kitüntetés nem csak nekem szól, hanem azoknak a labdarúgóknak, illetve vezetőknek, akik ezt velem együtt elérték. Most nem a bajnoki címért, sokkal inkább a kiesés elkerüléséért dolgoznom, ez legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb feladat, amit meg kell oldanunk. A városnapon a szurkolókkal beszélgetve egyértelművé vált, mindenki tudatában van annak, hogy ez az út most hol győzelmekkel, hol fájó vereségekkel lesz „tarkítva”. De remélem, a végén együtt tudunk majd örülni, hogy fiatal csapatunk bennmaradt az első osztályban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!