Sport

2017.09.21. 08:55

Május óta erre vártak

Nyíregyháza - A magyar női röplabda-válogatott mindjárt sorsdöntő mérkőzéssel kezd az Európa-bajnokságon.

Nyíregyháza - A magyar női röplabda-válogatott mindjárt sorsdöntő mérkőzéssel kezd az Európa-bajnokságon.

Röplabda. A magyar női röplabda-válogatott nem vesztegetheti az időt. A mieink az Európa-bajnokság pénteki (M4sport, 16 óra) nyitányán mindjárt a házigazda Azerbajdzsán ellen debütálnak. A bakui összecsapás akár sorsdöntőnek is titulálható, mivel a csoportból három együttes léphet tovább, előzetesen pedig mindenki úgy sakkozott, hogy leginkább a hazaiakkal szemben adódik esély a győzelemre. A Fatum-Nyíregyháza két játékosát, Tóth Fruzsinát és Villám Lillát is soraiban tudó gárda szombaton a lengyelekkel, míg vasárnap a németekkel mérkőzik.

– Igen, igen, minden rendben, fél napos utazás kedd éjszaka érkeztünk meg, szerdán edzettünk, meg videóztunk – adta hírül az első bakui fellépésre hangoló Villám Lilla. – Ekkor még nem a meccsekre kijelölt csarnokban gyakoroltunk, oda csütörtökön mehettünk, tehát nem sok időnk lesz „belakni”. A város viszont nagyon szép, különleges, tele különféle monumentális épülettel, szobrokkal. A hangulat nagyon jó, mindenki várja már a nyitányt: bizakodunk, hiszen erre készülünk már május óta.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!