Sport

2017.09.29. 17:09

Példaképek közönségtalálkozója Nyíregyházán

Nyíregyháza - „Példaképek közelről” címet viseli az vízilabdás közönségtalálkozó, amely előtt sajtótájékoztatót tartottak a Váci Mihály Kulturális Központban.

Nyíregyháza - „Példaképek közelről” címet viseli az vízilabdás közönségtalálkozó, amely előtt sajtótájékoztatót tartottak a Váci Mihály Kulturális Központban. A nyíregyházi AQUA Sportegyesület által szervezett eseményen ott volt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, edző, az UVSE Vízilabda Sportegyesület szakmai igazgatója. A vendégek között foglalt még helyet Keszthelyi Rita és Gangl Edina Európa-bajnok vízilabdázók az UVSE és a magyar válogatott játékosai, valamint Lovas Péter, UVSE Vízilabda Sportegyesület elnöke.

A házigazdákat Szakács Roland, az AQUA Sportegyesület elnöke és Kántor Gábor alelnök képviselte. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a nyíregyháziak szeretnék egy új tíz pályás ötven méteres, tanmedencés uszodát és beindítani a női szakágat. Az újpestiek elsősorban ebben segítik a nyíregyházi klub szakmai munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!