Sport

2017.09.16. 20:21

Sajnos nem fordult a nyíregyháziak kockája

Nyíregyháza - Az előző szezonban az Nyíregyházi SN és az Ózd is idegenben nyerte egymás elleni bajnokiját.

Nyíregyháza - Az előző szezonban az Nyíregyházi SN és az Ózd is idegenben nyerte egymás elleni bajnokiját.

Szombaton este a nyíregyháziak remélték, hogy fordul a kocka, és a férfi kézilabda NB I. B. idei nyitányán legyőzik a borsodiakat. Sajnos az első félidő égén már elsűlyedni látszott a hazai hajó, mert a vendégek megléptek és hétgólos előnyükkel zárult az első etap. A bizakodásra csak az adhatott reményt, hogy nem az ózdiak sziporkáztak, hanem a mieink játszottak nagyon sok hibával.

 

Aztán a fordulás után sikerült foltozni a léken, hiszen a játékrész második harmadának végére két gólra csökkent a vendégek előnye. Sajnos két elhibázott hazai támadás miatt nem sikerült tovább olvasztani a hátrányt és végül négygólos vendégsiker született.


Nyíregyházi SN-Ózd 22-26 (9-16)

Continental Aréna, 300 néző, v.: Ágencz, Sipos. Nyíregyházi SN- Oláh - Gidai 2, Kurbely 3, Priczel 1, Gubó 3, Varga L. 4/3, Vasas 3. Csere: Gadnai (kapus), Székely, Tóth 2/1, Horváczki, Boda 3, Nagy 1. Vezetőedző: Bécsi János. Kiállítások 10, illetve 12 perc. Hétméteresek: 6/4, illetve 5/5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!