Sport

2017.09.27. 16:17

Szép volt, jó volt, ennyi volt - Távozott a kótaji edző

Kótaj - Seregi Mihály távozott a kótaji kispadról, a dombrádi vereség végképp megérlelte benne a döntést.

Kótaj - Seregi Mihály távozott a kótaji kispadról, a dombrádi vereség végképp megérlelte benne a döntést.

Több is veszett Dombrádon, mint egy szimpla meccs. A kótajiak elbukták a már „hatpontosnak” kikiáltott Tisza-parti partit, így az az utolsó helyen ragadtak a tabellán. Az már csak mellékzönge, a megyei első osztályú futballcsapat külön balszerencséje, hogy a hetedik fordulóban valamennyi közvetlen riválisa nyert (a Dombrád ugyebár éppen ellene...), ami tovább szaporítja a gondokat. Abból ugyanis így akad elég, mást ne mondjunk, a szombati összecsapást követően felállt a kótaji kispadról Seregi Mihály edző.

– Ez egy folyamat eredménye volt – közölte a leköszönt Seregi Mihály. – Nagyon eredményes előző szezont zártunk, négy év után sikerült a csapatot visszajuttatni a megyei első osztályba, bár tudtuk jól, nagyon nehéz feladat vár ránk. Óriási ugyanis a különbség a két osztály között játéktudásban, akárcsak a körülményeket, a feltéteket tekintve. Próbáltam olyan futballistákat igazolni a nyáron, akik megütik ezt a szintet, sajnos, a behatárolt lehetőségek miatt sorra meghiúsultak a tárgyalások. Ennek dacára érkeztek új emberek, és vállaltunk az indulást. Más kérdés, a keret már akkor vékonynak tűnt, hamar bebizonyosodott, hogy a sérülések, betegségek jelentősen hátráltattak minket. Tizenhárom játékossal nem lehet a megye egyben csapatot építeni: a dombrádi vereség pedig végképp megérlelte bennem a döntést, hogy így nem végezhetem tovább a munkát. Ettől függetlenül, köszönetet mondok azoknak az embereknek, vezetőknek, szponzoroknak, és persze, Mahalovszky Bélának kollégámnak, akik hozzásegítettek ehhez szép emlékekkel bíró, közösen eltöltött másfél évhez. További sok sikert kívánok a Kótajnak, bízva abban, hogy kiharcolja a bennmaradást.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!