Sport

2017.09.15. 14:19

Végre kiderült, a kanyári „sztárocskáknak˝ hány évtizedig kell focizniuk Neymar fizetéséért

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 6. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 6. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Bodnár Csaba, a Nyírtelek edzője.

Szombat. Kemecse (4.)–Máriapócs (13.): – Fix egyes.

Vasárnap. Biri (9.)–Apagy (3.): – Az Apagynak meg kell küzdeni a három pontért, de úgy érzem, sikerül neki megszerezni.

Levelek (8.)–Terem (15.): – A Levelek otthon tartja a három pontot.

Ibrány (1.)–Gávavencsellő (11.): – Az Ibrány kimagaslik ebből az osztályból, biztos hazai győzelmet várok.

Nyíribrony (10.)–Ramocsaháza (16.): – Győz a Nyíribrony.

Nyírlugos (2.)–Újfehértó (7.): – A Lugos otthon nem botlik.

Nagykálló (5.)–Encsencs (6.): – A Kálló feledtetni akarja a múlt heti zakót és győzni is fog.

Nyírtelek (14.)–Kállósemjén (12.): – Jó lenne már győzni!

Nyírerdő csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője.

Vasárnap. Rohod (16.)–Fényeslitke (14.): – Már mindkét csapattal ütköztünk, több kevesebb sikerrel. Az egyik ívelgeti a labdát a másik belövi területre. Na mármost, az a kérdés, hogy lesz-e eleg idő és labda a játékra.

Ajak (2.)–Gergelyiugornya (10.): – Kovács Tibi szárnyal csapatával, lassan még a haja is kinő. Ajak most a nyugalom szigete, sehol egy hajótörött. A Gergelyiugornyáról meg jelen pillanatban nem tudok semmit...

Őr (12.)–Nyírkarász (6.): – Azt gondolom ezen a mérkőzésen bármi megtörténhet. Talán még az is, hogy az őri csapatból most nem állítanak ki senkit.

Tiszaszentmárton (7.)–Demecser (13.): – Gombkötő Sanyi barátomnak egy motivációs bulit kell rendezni, hogy csapatát újra tűzbe hozza. Különben nagyon nehéz feladat lesz megtörni a helyi zsonglőröket.

Gyulaháza (1.)–Pátroha (5.): – Tudjuk, Guardiolának Pátrohán jár a buszsáv, de félő, hogy a gallaktikusoknál csak a leálló sáv jut. Bár nem szabályos, néha ott is előznek.

Ladányi TC (9.)–Hodász (8.): – A Ladány mindig felvállalja a támadó focit, a vendégcsapat meg otthon nagyon harcos. Ennyi.

Tiszakanyár (3.)–Vaja (4.): – Végre kiderült, a kanyári „sztárocskáknak˝ hány évtizedig kell focizniuk Neymar fizetéséért, így csak a játékra és a nagyon gólerős vendégtámadókra kell koncentrálniuk.

Kék (11.)–Nyírmada (15.): – A múlt heti győzelmünket követően még a szerelést sem engedtem, hogy kimossák, nehogy valami megtörje a lendületünket. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, adósak vagyunk a szurkolóinknak az eredményes hazai szerepléssel. Ami biztos, az ellenfél edzője Szőke én meg kopasz vagyok.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője.

Szombat. Kölcse (14.)–Nyírcsaholy (5.): – Ha az ukrán különítmény bevethető lesz, akkor nyer a Kölcse. Amennyiben hiányozni fognak, nehéz dolguk lesz a jó Csaholy ellen.

Szatmárcseke (16.)–Nábrád (11.): – Döntetlenszagú meccs.

Csenger (3.)–Csengersima (7.): – A Csenger jó csapat, valamennyi vendégnek fel kell ott kötni azt a bizonyost. nyernek a hazaiak.

Beregdaróc NAP-ÉP (2.)–Jánkmjatis (13.): – A Daróc jól kezdett, otthon esélyesebb, de szurkolók a Jánkmajtisnak.

Tyukod (15.)–Tisztaberek (8.): – Nem jól rajtolt a Tyukod és nem hiszem, hogy éppen most fog feltámadni. Oroszi Pistiék behúzzák a három pontot.

Vámosoroszi (4.)–Nyírmeggyes (1.): – Nagyon jó csapat látogat hozzánk, de ha el akarjuk érni célunkat, mindenképpen nyerni kell.

Vasárnap. Tiszakóród (6.)–Kocsord (9.): – A Kóród erős, masszív csapat, be fogja „darálni” a látogatót.

Mérk-Vállaj (12.)–Milota (10.): – A Mérk-Vállaj otthon mindenkire veszélyes, megszerezheti a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!