Sport

2017.10.21. 17:24

Nyírbátori FC - Gyorsan jött a második gól az egyenlítésre

Nyírbátor - A nyírbátoriak biztosnak mondható győzelmet arattak szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - A nyírbátoriak biztosnak mondható győzelmet arattak szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Hazai mezőnyfölény jellemezte a szombati nyírbátori NB III-as mérkőzést, egy értékesített, jogos tizenegyessel és gyors félidővégi gólváltással. A kialakított helyzetek alapján megérdemelten vezetett a szünetben a Nyírbátor.

A második félidőre kiegyenlítődött a mezőnyfölény, a vendégek cseréikkel felpörgették a játékot, pontszerző szándékukat két kapufa is jelezte. A hazai győzelmet Roszel Róbert parádés alakítása, Kinczel Ervin centerezése és a jól érkező Szabó Roland biztosította be. Összességében magas színvonalú, küzdelmes mérkőzésen értékes három pontot gyűjtött be a nyírbátori csapat.

NB III: Keleti csoport, 11. forduló

Nyírbátori FC–Debreceni EAC

3–1 (2–1)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Horváth M.

Nyírbátor: Vasas G. – Reznek, Tóth M., Szabó R., Kinczel (Pálinkás, 86.), Benkő B., Boros D. (Roszel, 64.), Bernáth M. (Vámos M., 75.), Bagi Á., Mankó, Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

DEAC: Csúri – Nagy Z., Karikás, Ménes, Csörgő, Kincses D., Barabás Z. (Sütő, a szünetben), Katona T. (Kovács M., 68.), Sós D. (Madar Cs., 68.), Balogh K., Nagy D. Edző: Sáfár László.

Gól: Tóth M. (11-esből, 27.), Hornyák M. (44.), Szabó R. (80.), illetve Csörgő (43.). Jó: Tóth M., Reznek, Hornyák M., Szabó R., illetve Csörgő, Kincses D., Nagy D. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Kellemetlen ellenféllel szemben megfelelő hozzáállással értékes pontot szereztünk.

Sáfár László: – Az egyenlítésünket követően gyorsan kaptuk a második gólt, melyre szerkezetátalakítással reagáltunk, és ez jól is működött, hiszen helyzetek alakítottunk ki, és rúgtunk két kapufát, de ezért nem adnak pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!