Sport

2017.11.08. 11:10

A játékosok sara is a dombrádi edzőváltás

Dombrád - A tréner vitte el a balhét Dombrádon, ahol a futball iránti alázatot hiányolja az elnök.

Dombrád - A tréner vitte el a balhét Dombrádon, ahol a futball iránti alázatot hiányolja az elnök.

Kató István után Kozma Zsoltnak (utóbbi szakvezető alig néhány napja távozott..) is beletört a bicskája a feladatba. Mármint abba, hogy az újonc Dombrád maradandót alkosson. Mindez egyelőre olyannyira hiú ábránd, hogy a megyei első osztályú futballcsapat tartósan berendezkedhet a kiesés megúszásáért vívott harcra. A Tisza-partiak jelenleg a tizennegyedik helyen táboroznak és hiába állt a sereg élére immár aktívan – a manapság oly divatos házon belüli megoldásként – Tóth János egyesületi elnök, az edzői szerepvállalása sem segített a hét végén. Az együttes kikapott Tuzséron, zsinórban harmadik fellépését elbukva.

– Itt szeretném megköszönni Kozma Zsolt munkáját, de úgy éreztük másodszor is váltani kell – szögezte le Tóth János. – Mondhatni, ő vitte le a balhét, de gyorsan hozzáteszem, az elmúlt három héten tapasztalt alacsony edzéslátogatottság megpecsételte a sorsát, ami egyértelműen a játékosok sara. Az fáj a leginkább, hogy a riválisok közül többnek egy grammal sincs erősebb kerete, mint nekünk, ehhez képest mégis jobban szerepelnek. Nem akarok fenyegetőzni, de most már alighanem arra kényszerülünk, hogy a télen „hozzányúljunk” a csapathoz, mert ez így kevés. Gyökeres fordulatra lesz szükség, arra, hogy mindenki beálljon végre a sorba. Elsősorban a futball iránti alázatot hiányolom, holott vannak bizonyos szituációk, amikor a labdarúgók nagyon is határozottak, csak nem a pályán... Mindenesetre két meccsünk van még az ősszel, mondjam azt, jó lenne minél több pontot szerezni. Remélem, már csak becsületből is oda teszi magát a társaság.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!