Sport

2017.11.16. 15:29

Ismét bunyóztak a játékcsarnokban

Nyíregyháza - Tucatnyi klub versenyzői léptek szorítóba a Nyíregyházi Box Club tornáján.

Nyíregyháza - Tucatnyi klub versenyzői léptek szorítóba a Nyíregyházi Box Club tornáján.

Valamikor nagy pofonok csattantak a nyíregyházi stadion játékcsarnokában. Ökölvívó tornáknak és csapatbajnoki meccseknek, egyéb küzdősportok versengéseinek adott otthont a csarnok.

Szombaton ismét bunyósoké volt a terep, a nemrégiben alakult Nyíregyházi Box Club itt rendezte az első Nyírség Kupát.

A találkozó főtámogatója Dunai Tibor volt, de a DVSC is sokat segített a rendezésben. Tizenkét klub fiataljai léptek szorítóba, még a határon túlról is érkeztek versenyzők. A tornán hivatalosan huszonhét mérkőzés volt, de bemutató találkozókat is láthattak az érdeklődők.

A rendező Nyíregyházi Box Club színeit nyolcan képviselték. Molnár Bence és Czirják András tanítványai közül Jónás Kornélia, Dzsugán Panna, Vitál Dominika, Mocsár Renátó, Stomp Levente,Dunai Péter, Dunai László és Dzsugán Dominik győztesen hagyta el a szorítót. A serdülőknél legtechnikásabb és legharcosabb különdíját Dzsugán Panna és jónás Kornélia kapta. A serdülőknél Dunai László mezőny legtechnikásabb, és legharcosabb címét zsebelhette be, A junioroknál Dunai László harmadik menetben befejezte meccsét, és megkapta a legtechnikásabb különdíjat.

Az NYVSC-Big Boxing versenyzői közül hárman léptek szorítóba. Beri Kevin kemény mérkőzésen pontozással verte román ellenfelét és még különdíjat is vehetett át, mint a legjobb serdülő! Kovács Tamás ellenfelére a harmadik menetben kétszer számoltak majd a halászteleki srác edzője feladta a mérkőzést! Vánczku Attila küzdelmes mérkőzésen pontozással veszített

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!