Sport

2017.11.03. 19:16

Nyíregyházi SN - A kábelesek ellen kezdik a négyes hazai sorozatot

Nyíregyháza - A Nyíregyházi SN szombaton a Bem-iskolában fogadja a balassagyarmatiakat.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi SN szombaton a Bem-iskolában fogadja a balassagyarmatiakat.

Az elmúlt hétvégi bajnoki szünet után mozgalmas napok elé néznek a Nyíregyházi SN férfi kézilabdázói. A második vonalbeli alakulat egy nappal több mint két hét alatt zsinórban négy hazai tétmeccsen (három bajnoki és egy kupa) lépnek majd pályára.

A nyitányt szombaton (18 óra) a Balassagyarmat elleni bajnoki jelenti. A nógrádi kábelesek az eddigi öt bajnokiból mindössze egyet nyertek meg (Törökszentmiklósi Székács) két ponttal az utolsó előttiek a tabellán. A nyíregyháziak a harmadik helyről várják a fordulót.

– Jól jött a bajnoki szünet – kezdte a szombati esélylatolgatást Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. – Gondban lettünk volna, ha játszani kell az előző hétvégén is, hiszen a balmazújvárosi mérkőzésen összeszedett sérülések miatt többen sem tudták volna vállalni a játékot.

Pihenőt is kaptak

– Igyekeztünk hasznosan eltölteni az elmúlt időszakot, az előző héten egy kis fizikális terhelést is kaptak a srácok és egy hosszú hétvégés pihenőt. Hétfőtől aztán már a balassagyarmatiak elleni találkozóra fókuszálunk. Igaz, a nógrádiak utolsó előttiek, ám nem játszanak rosszul, szoros meccseken kaptak ki. Természetesen azon leszünk, hogy a mi akaratunk érvényesüljön és mindkét pontot tartsuk itthon – így Bécsi János.

A nyíregyháziak ezúttal nem a Continental Arénában, hanem a Bem-iskola csarnokában lépnek majd pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!