Sport

2017.12.11. 10:27

Ebből is kivágják magukat a Rakamaziak

Rakamaz - Szász Simon megélt már néhány nehéz szituációt, ezúttal is hisz a Rakamaz feltámadásában.

Rakamaz - Szász Simon megélt már néhány nehéz szituációt, ezúttal is hisz a Rakamaz feltámadásában.

Szó se róla, „futott” már jobb szezont is a Rakamaz. Mást ne mondjunk, a megyei első osztályú futballcsapat kerek egy esztendeje az ötödik helyen táborozott, mégpedig huszonhárom pontot összegereblyézve. Persze, más világ volt akkor, acélosabb kerettel, no meg Madalina Györggyel a kispadon.

Jelenleg viszont tizenötödik, vagyis vastagon kieső pozícióban zárta az őszi idényt (szerény nyolc pontot szerezve...) , vagyis ordító a különbség. Ráadásul Varga Attila távozását követően hetek óta trénere sincs az együttesnek, amelyet – ideiglenes megoldásként – Szász Simon irányított.

– Nem állunk jól, ez kétségtelen – ragadta meg a lényeget Szász Simon, a rakamazi egyesület elnöke. – Természetesen csalódás az eddigi szereplés, egyértelmű, hogy erősítésre szorul a keret, ebben a kérdésben lépni kívánunk a télen. Ugyanakkor az edzőkérdést szeretnénk mihamarabb lezárni, remélhetőleg még decemberben megtaláljuk a végleges megoldást. Hozzáteszem, sok a fiatal a csapatban, rutintalanságuk kiütközött a bajnoki meccseken, erre számítani lehetett Ettől függetlenül hosszú pályafutásom során megéltem már néhány nehéz szituációt, ebből is ki fogom, fogjuk vágni magunkat. Tavasszal nyolc hazai mérkőzésünk lesz, ráadásul a közvetlen riválisok többségét fogadjuk, hiszem, hogy élünk az ezzel az eséllyel.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!