Sport

2017.12.01. 15:45

Gyulaji játékosokkal a franciák ellen

Nyírgyulaj - A futsal Magyar Kupa második fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Nyírgyulaj élvonalbeli együttese a papírformának megfelelően diadalmaskodott a PAFC-Mitre otthonában.

Nyírgyulaj - A futsal Magyar Kupa második fordulójának csütörtök esti mérkőzésén a Nyírgyulaj élvonalbeli együttese a papírformának megfelelően diadalmaskodott a PAFC-Mitre otthonában. A nyírségiek 4–1-re nyerték a dorogi sportcsarnokban rendezett összecsapást, amelyen Nagy Imre kétszer, míg Sántha János és Siska Gergő egy-egy alkalommal köszönt be az ellenfél kapujába. Lovas Norbert együttese így kiharcolta a továbbjutást, ugyanakkor – mint arról korábban hírt adtunk – a Csenger búcsúzni kényszerült a küzdelemsorozattól, mivel hazai pályán alulmaradt az NB I-es DEAC-al szemben.

A gyulajiakat, egészen pontosan Nagy Imrét, illetve Sántha Jánost érintő információ, hogy mindketten ismét meghívót kaptak a magyar válogatott keretébe. A nemzeti gárda kedden és szerdán Franciaországgal játszik előkészületi mérkőzést – Miskolcon.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!