Sport

2017.12.12. 14:16

Még lehet jelentkezni a nagy megmérettetésre

Nyíregyháza - A Continental Aréna ad majd otthont a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupának.

Nyíregyháza - A Continental Aréna ad majd otthont a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupának.

Labdarúgás. A szabadtéren még véget sem értek a bajnokságok, máris beindult a teremfoci szezonja. Sorra rendezik a seregszemléket, az új esztendő első nagy dobása a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária nemzetközi, pénzdíjas teremlabdarúgó-torna.

Az első nevezés a határon túlról, Svájcból érkezett a tervek szerint harminchat csapatos, immáron nemzetközi találkozóra, amelynek a Continental Aréna ad majd otthont január 5–7. között. Dajka László, a torna főszervezője elmondta, hogy még van lehetőség a nevezésre, amelyik csapat nem akar lemaradni erről a remek kezdeményezésről, az nála jelentkezhet telefonon (30/7002-158), vagy elektronikus levélben.

Húsz gól volt egy meccsen

A januárban rendezett tizenkettedik tornán trónfosztás történt, hiszen a Big Cash Póker Club tagjai zsugáztak a legjobban és nyerték Két Bal FC elleni finálét, a címvédő Martin Bertold a harmadik helyen zárt. A sok emlékezetes mérkőzés közül kiemelkedik az, amelyen a tornák történetében a legtöbb, húsz gól született. Valamennyit a már említett Martin Bertold szerezte.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!