Sport

2018.01.12. 09:13

Az edzőkérdés kipipálva Dombrádon

Dombrád - Szombaton, a felkészülés nyitányán mutatkozik be a csapat új szakvezetője, Seregi Mihály.

Dombrád - Szombaton, a felkészülés nyitányán mutatkozik be a csapat új szakvezetője, Seregi Mihály.

Kipipáltak egy kardinális kérdést Dombrádon. A megyei első osztályú futballcsapat betöltötte az őszi idény hajrája óta üres edzői posztot: Seregi Mihály örökölte a Kató István, majd Kozma Zsolt távozása után megüresedett tisztséget. A szakvezető nem tévedt ismeretlen terepre, elvégre a szezont még a közvetlen bajnoki rivális Kótaj kispadján kezdte, utóbb szintén menetközben közös megegyezéssel szakított az egyesülettel. További közös pikáns vonás, hogy mindkét legénység újoncként indította az évadot, és mindkettő a kiesés megúszásáért hajt.

– Azt tapasztaltam, hogy Seregi Mihály sikerre éhes, ambiciózus edző, nekünk pedig éppen ilyenre van szükségünk – indokolta a döntést Tóth János, a dombrádi egyesület elnöke, aki alighanem tudja miről beszél, elvégre ideiglenes megoldásként az őszi finisben a tréneri teendőket is ellátta. – Ugyancsak mellette szólt, hogy ismeri a mezőnyt, a feladat pedig egyértelmű: kiharcolni a bennmaradást.

Seregi Mihály szombaton, a felkészülés nyitányán találkozik a Tisza-parti keret tagjaival.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!