Sport

2018.01.21. 09:12

Még szebb is lehetne

Vásárosnamény - A vitkai együttes az összeszokottság hiánya miatt hibázott az őszi rangadókon.

Vásárosnamény - A vitkai együttes az összeszokottság hiánya miatt hibázott az őszi rangadókon.

Akárcsak a megyei riválisok (Mátészalka, Kölcsey) a Vitka sem akar kilógni a sorból. Mindez annyit tesz, hogy a női kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt beregi együttes is beékelődött a közvetlen élmezőnybe, a negyedik helyről rugaszkodik neki a februári folytatásnak.

– Sajnos nem tudunk annyit edzeni együtt, ami ideális lenne, emiatt hiányzik az összeszokottság – közölte Szemán Szilvia, a Vita játékos-edzője, aki Csapó Erika távozását követően a nyártól ismét kettős szerepkört tölt be. – Ez érződött a bajnoki meccseken, holott meggyőződésem ennél többre lett volna képes a csapat. A három rangadón, a Hajdúböszörmény, a Kölcsey és a Mátészalka ellen hibáztunk, legalább az egyiket meg kellett volna nyerni, és akkor még szebb lehetett volna az ősz. Természetesen a tavaszi szezonban azon leszünk, hogy előrelépjünk, erre adott az esély, mert a közvetlen riválisaink közül többet hazai pályán fogadunk. A keretben nem tervezünk változás, a jelenlegi összetételben próbáljuk elérni célunkat.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!