Sport

2018.01.29. 14:44

Montenegrói edző viszi tovább a csapatot

Kisvárda - Vlatko Djonovics a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá Kisvárdán.

Kisvárda - Vlatko Djonovics a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá Kisvárdán.

Immár hivatalos: Vlatko Djonovics lett a Kisvárda Master Good SE NB I-es női csapatának edzője. A 48 esztendős montenegrói szakember már ott volt pénteken is leendő csapata DVSC elleni mérkőzésén, amelyet a várdaiak – több mint három hónapos nyeretlenségi sorozatuk lezárásaként – 29–23-ra megnyertek.

Djonovics hétfőn írta alá szerződését, amely a bajnokság végéig köti a kisvárdaiakhoz, és a szerdai, Vác elleni bajnoki már ő irányítja a csapatot, miután a szövetségtől is megkapta a munkavégzéshez szükséges licencet. A mérkőzést az M4 csatorna is élőben közvetíti. Djonovics kisvárdai stábjában továbbra is helyet kap Dévényi János másodoedző és Farkas Andrea kapusedző.

Az edző korábban neves honfitársa, Dragan Adzics segítőjeként dolgozott a montenegrói válogatott mellett, illetve az alábbi klubcsapatoknál tevékenykedett: RK Mornar Bar, RK Budocsnoszt Podgorica (montenegróiak), RK Dinamo, RK Vojvodina és RK Crvena zvezda (valamennyi szerb).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!