Sport

2018.01.26. 09:37

„Visegrádi” futsaltornán a válogatott színeiben

Nyíregyháza, Nyírgyulaj - Sito Rivera szövetségi kapitány meghívta a magyar futsal válogatottba az élvonalbeli Nyírgyulaj két játékosát, Nagy Imrét és Siska Gergőt. Mindketten részt vettek a Visegrádi Négyek elnevezésű debreceni tornán, ahol a lengyelek helyett a horvátok ugrottak be.

Nyíregyháza, Nyírgyulaj - Sito Rivera szövetségi kapitány meghívta a magyar futsal válogatottba az élvonalbeli Nyírgyulaj két játékosát, Nagy Imrét és Siska Gergőt. Mindketten részt vettek a Visegrádi Négyek elnevezésű debreceni tornán, ahol a lengyelek helyett a horvátok ugrottak be. A nyitónapon a Főnix csarnokban a csehek 6 találattal terhelték meg a mieink hálóját. A második játéknapon sem sikerült gólt szerezni, a szlovákok viszont 5-ször voltak eredményesek. A zárónapon a tornagyőztes horvátok ellen 1-1-es döntetlent értek el a magyarok. Volt még egyéb megyei vonatkozása is a rendezvénynek: a nyíregyházi Szilágyi Norbert FIFA-játékvezetőként közreműködött a mérkőzéseken.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!