Sport

2018.02.17. 14:19

Az öreg harcos megpihen

Baktalórántháza - A baktai futballcsapat korábbi oszlopa, Geda Gábor.

Baktalórántháza - A baktai futballcsapat korábbi oszlopa, Geda Gábor.

Előre fuss! Ez nem egy új játék neve, sokkal inkább a Baktalórántháza csatakiáltása lehet a tavaszi idényben. A megyei első osztályú futballcsapat ugyanis a tizenkettedik helyen ragadt az őszi idény végén, innen pedig csak egy irányba vezethet az út – felfelé. Mármint a táblázaton, legalábbis ez a szakmai stáb feltett szándéka.

Éppen ezért esett a választás Toldi Andrásra, aki az élen nyomuló Sényő-Carnifex színeiben ritkán jutott szóhoz, annál inkább húzóembernek bizonyulhat Gebri Pál együttesében. Főként, ha a frissen igazolt csatár jó néhány gólt termel, ebben az esetben nem érheti kellemetlen meglepetés a Baktát. A másik újonc a Fehérgyarmatról érkezett Balogh Péter. Ugyanakkor Molnár Levente távozott, a középpályás a megye hármas Nyírjákót választotta, Kézi Bertalan pedig visszatért Rohodra. Mindeközben Geda Gábor „csökkentett üzemmódra” váltott, ami magyarul annyit jelent: a maholnap (áprilisban...) immár negyvennegyedik születésnapját ünneplő, sokat próbált harcos akkor segít, ha ne adj isten ég a ház... Egyébként visszavesz a tempóból, amit társai nyilván nem tehetnek meg.

Benne van a pakliban, hogy egy középpályás még csatlakozik a csapathoz, erről tartanak az egyezkedések.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!