Sport

2018.02.11. 08:24

Nyíregyházi TK - Nem is születhetett más eredmény

Nyíregyháza - Az egyéni csúcs nemhogy a pontszerzésre, egyetlen szett megnyerésére sem volt elég a Répcelak elleni szuperligás tekebajnokin.

Nyíregyháza - Az egyéni csúcs nemhogy a pontszerzésre, egyetlen szett megnyerésére sem volt elég a Répcelak elleni szuperligás tekebajnokin.

Miután négy alapemberét (Hacker Dezsőt, Kastura Zsoltot, Szegő Leventét és Szlovenszki Tibort) is nélkülözte az eddigi valamennyi meccsét elveszítő Nyíregyházi TK, egy percig sem volt kérdéses, hogy az az eredmény születik majd a szombati szuperligás bajnokin, ami végül meg is született. A nemzetközi porondon is érintett, Kakuk Levente (öt) és Zapletán Zsombor (2) révén összesen hét világbajnoki címmel rendelkező Répcelak az erőviszonyoknak megfelelően 8:0-ra nyert.

Utóbbi két játékos a végén tartott egy kis bemutatót, Kakuk 626, Zapletán 629 fáig jutott, és bár a velük mérkőző Mogyorósi Péter fél, Finta Zoltán pedig egy szettet elvett tőlük, összességében nem tudták tartani a tempót. Rajtuk kívül még a debütáló Bíró Zsoltnak és a jól kezdő Szlovenszki Attilának is sikerült egy-egy szettet elvennie ellenfelétől, de ezen a meccsen az egyéni pontszerzésre nem mutatkozott reális esély. Még az egyéni csúcsot elérő Erőss Adriánnak sem, aki 574 fával egyetlen pályán sem tudta felülmúlnia ellenfelét. Ennyit arról, hogy milyen komoly játékerejű csapat járt vendégségben a Városi Stadion tekepályáján.

Szuperliga: Férfiak

14. forduló

Nyíregyházi TK–Répcelaki SE 0:8 (3210:3588)

NYTK: Erőss A. 574, Bíró Zs. 490, Szlovenszki A. 527, Ráski J. 491, Mogyorósi 562, Finta 566. Ifi: 0:4 (871:1019).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!