Sport

2018.03.07. 14:24

Elbúcsúztak Lázár Bencétől

Nyíregyháza - Szomorú szerda volt. Ekkor helyezték végső nyugalomba Lázár Bencét, a tehetséges labdarúgót 27 évesen ragadta el a gyilkos kór.

Nyíregyháza - Szomorú szerda volt. Ekkor helyezték végső nyugalomba Lázár Bencét, a tehetséges labdarúgót 27 évesen ragadta el a gyilkos kór. Nyíregyházára 2014 nyarán érkezett nagy reményekkel, de öt bajnoki és három kupameccs (egyiken három gólt szerzett) után egészségügyi okok miatt távozott és befejezte a sportolást. Akkor még nem sejthettük, hogy a baj nagy volt. Keményen, igazi sportemberként küzdött, de alul maradt. Kerekegyházán, a Borbás Gábor sportpályán kezdett el focizni, itt tartották a családi búcsúztatást, amelyen egykori társai közül Szokol Zsolt és Rubus Tamás volt ott. Bence földi maradványait otthonában helyezték el.

Nyíregyházán a Szpari játékosai és vezetői is méltóan búcsúztak el a játékostól, később az utánpótlás tagjai és a szurkolók is emlékezhettek a klubház bejáratánál.


[related-post post_id="3775070"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!