Sport

2018.03.18. 09:23

„Ez most nem jött össze”

Irving - Fucsovics Márton nem jutott be a döntőbe Irvingben, a következő úti cél Miami.

Irving - Fucsovics Márton nem jutott be a döntőbe Irvingben, a következő úti cél Miami.

Nem jutott be az irvingi ATP-challengertorna (105 ezer dollár, kemény pálya) döntőjébe Fucsovics Márton (65., hétfőtől várhatóan 60. a világranglistán), aki az elődöntőben az olasz Matteo Berettini (108.) ellen kapott ki két játszmában.

Az elsőben 2:2-nél veszítette el az adogatását Marci, majd miután 4:3-as állásnál öt bréklabdájából egyet sem tudott értékesíteni, 5:3-ra alakult az állás, és akkor Berettini újból elvette a versenyen negyedik helyen kiemelt nyíregyházi játékos szervajátékát, és úszott a szett.

A második szettben előbb Marci brékelt, aztán kontrázott az olasz, 2:2-től 5:4-ig pedig fej fej mellett haladtak a felek, amikor Marci következett a mérkőzésben maradásért. Két meccslabdát még sikerült hárítani, a harmadikat nem így a 21 éves olasz lett a finalista (6:3, 6:4-re nyert egy óra 24 perc alatt), Marci pedig már a miami mesterversenyre fókuszálhat.

– Ez most nem jött össze, nem az én meccsem volt – értékelt közösségi médiafelületén Fucsovics Márton. – Az ellenfelem nagyon agresszíven játszott, én pedig nem maradtam elég higgadt a fontos pillanatokban. Ettől függetlenül megint két jó hét van mögöttem, jövő héten pedig még ott van a miami ATP-ezres torna, ahol újra bizonyítani szeretnék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!