Sport

2018.03.28. 20:03

Kisvárda Master Good SE - Ketten annyit, mint a Vasas összesen

Nyíregyháza - Végig vezetve, magabiztosan nyert a kisvárdai női kézilabda-csapat a Vasas otthonában.

Nyíregyháza - Végig vezetve, magabiztosan nyert a kisvárdai női kézilabda-csapat a Vasas otthonában.

Az útközben elköltött ebéd néhány játékost átcsapott, így ezen kisvárdai játékosok a meccs előtt a mellékhelyiségben készültek a Vasas elleni idegenbeli mérkőzésre, és mint a repülőgépeken, úgy a kispadon a nejlonzacskókat készenlétbe helyezték...

A meccs elején szerencsére nem látszódott a játékosokon a fura közjáték, és ha a támadások nem is voltak mindig gördülékenyek, a védekezés stabil hátteret adott a vendégcsapatnak. A Tamara Radojevics, Triscsuk Krisztina párosra pedig végig lehetett számítani (ketten együtt dobtak annyi gólt, mint a teljes Vasas összesen...), a védelem precizításáról pedig mindent elárul a 26 perc alatt kapott négy gól.

A második félidőben jobbára a távolság tartására törekedett a Várda, amely azért így is meglépett 20–11-re. A fővárosiak mutatós átlövésgólokkal kozmetikáztak a végén a különbségen, de a zsinórban nyolcadik várdai győzelem cseppet sem forgott veszélyben.

KM


NB I, női: 18. forduló

Vasas–Kisvárda Master Good SE 16–21 (5–11)

Népfürdő u., 300 néző, v.: Ónodi, Őri.

Vasas: Tzintzis – Hansághy, Lyngby 1, Kocsis Á. 2, Kuczora 4, Becséri 1, Fekete B. 2. Csere: Győri B. (kapus), Hanusz, Németh M. 3, Agovic 1, Németh N., Pados 1/1, Szatmári, Szecsődi 1. Edző: Varga Márta.

Kisvárda: Dzsukeva – Orbán A. 1, Hakunova 1, Radojevics 9/3, Milanovic-Litre 2, Triscsuk 7/2, Karacs 1. Csere: Umanec, Dmitrovics, Marincsák, Szabó V. Edző: Vlatko Djonovics.

Az eredmény alakulása, 11. perc: 1–4, 20.: 2–8, 26.: 4–9, 35.: 7–14, 43.: 11–17, 47.: 11–20, 58.: 15–20.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc. Hétméteresek: 2/1, illetve 5/5.

Mesterszemmel

Varga Márta: – A védekezéssel elégedett vagyok, de égető probléma a felállt fal elleni játékunk.

Vlatko Djonovics: – Nyertünk, de nem vagyok elégedett, remélem, ettől jobb teljesítményre leszünk képesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!