Sport

2018.04.10. 12:22

Pótolhatatlan pontokért játszanak a hétközi meccseken

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két megye egyes, illetve két másodosztályú mérkőzést rendeznek szerdán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két megye egyes, illetve két másodosztályú mérkőzést rendeznek szerdán.

Ha szerda, akkor korábban elmaradt bajnoki mérkőzések pótlása. Az érintetetteknek volt idejük megbarátkozni a gondolattal, hogy a szezon végéig már nem sok üres napjuk lesz hétközben. A megyei első osztályban a Mátészalkai MTK–Nagyecsed (kezdés: 16.30) szatmári rangadót, illetve az Austria Juice-Vásárosnamény–Sényő-Carnifex találkozót játsszák április 11-én. (kezdés: 17, ifi: 15).

A szalkai összecsapáson a tizenötödik, tehát kiesőhelyre zuhant házigazda számára égető fontosságú a pontszerzés, istenigazából, persze a győzelem lenne üdvözítő. A bökkenő csak az, hogy az ecsediek idegenben felettébb jól muzsikálnak, olyannyira, hogy vendégként eredményesebbek, mint otthon! A naményi csata szereplői éppen ellenkezőleg, a közvetlen elit tagjai: a hazaiak konkrétan a táblázat ötödik pozíciójában táboroznak, míg a látogatók veretlenül menetelnek az élen. Sándor Tamás együttese eddig csupán egyszer nem nyert,

Nagyhalászban ért el a döntetlent. A beregi egylet viszont saját katlanjában a legjobbak közé tartozik, tíz fellépéséből hatszor diadalmaskodott a megszokott közegben.

Mindeközben a másodosztály Nyírerdő csoportban a Pátroha–Hodász (kezdés: 16, ifi: 14) kilencven percet rendezik – Gégényben. Ugyanakkor a Kelet-Magyarország csoportban a Kocsord–Szatmárcseke (kezdés: 17, ifi: 15) meccs jelent programot. KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!