Sport

2018.04.25. 14:10

Továbbra is támogat a takarékszövetkezet

Nyíregyháza - Laskai Írisz, Bakosi Péter és Závaczki Bálint élvezi a pénzintézet bizalmát.

Nyíregyháza - Laskai Írisz, Bakosi Péter és Závaczki Bálint élvezi a pénzintézet bizalmát.

Hét esztendeje az akkor még Szabolcs Takarék nemes ötlettől vezérelve fiatal megyeibeli sportolókat karolt fel. Így megy azóta, illetve csak a „gyerek”neve változott.

Négyből a legnagyobb

Az elmúlt évben két hajdúsági és két megyénkbeli takarék fuzionált, így jött létre a Tiszántúli Takarék takarékszövetkezet. A név változott, a hagyomány maradt. Bede József ügyvezető-alelnök is ezt hangsúlyozta ki a szerdai sajtótájékoztatón. Idén is támogatják a három tehetséges sportolót, az asztaliteniszező Laskai Íriszt, a magasugró Bakosi Pétert és a golfozó Závaczki Bálintot.

Bede József a támogatási szerződések aláírása után elmondta, hogy az ország tucatnyi takarékja közül a Tiszántúli Takarék a legnagyobb és az elmúlt évet megsüvegelendően már több mint százmilliós nyereséggel zárta.

Százharminc fiók

A saját tőke 14 milliárd, a két megye 130 fiókjában 730 dolgozó kezeli az ügyfelek pénzét. Az sajtótájékoztatón itt volt Ölveti Zsolt elnök-ügyvezető is, és azt is megtudtuk, hogy a szomszédos Hajdúban is vannak szintén támogatott fiatal sportolók.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!