Sport

2018.05.16. 15:15

Akikre igen büszkék a Nyíregyházi Egyetemen

Nyíregyháza - Május elején a Magyar Sport napján adták át a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat az azt kiérdemlő, felsőoktatási intézményekben sportolóknak.

Nyíregyháza - Május elején a Magyar Sport napján adták át a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat az azt kiérdemlő, felsőoktatási intézményekben sportolóknak. Szerda délután a Nyíregyházi Egyetemen Vassné dr. Figula Erika rektor, és dr. Vajda Ildikó PhD, a Testnevelési és Sporttudományi Intézet igazgatója gratulált annak a három hallgatónak, aki megkapták ezt rangos ösztöndíjat. Miként arról lapunkban már beszámoltunk, Kovács Richárd ökölvívó, Szikszai Róbert diszkoszvető, valamint Veres Amarilla kerekesszékes vívó érdemelte ki nemzetközi eredményeivel azt, hogy a kilencvenhat kiválasztott között lehet.

- Nagy elismerés ez a Nyíregyházi Egyetemnek és büszkék vagyunk hallgatóinkra. Ők nem csak az országos versenyeken, hanem a nemzetközi porondon is öregbítették a magyar sport és a Nyíregyházi Egyetem hírnevét. Mi mindenben támogatjuk őket, például egyéni tanrend alapján készülhetnek - tudtuk meg a sajtótájékoztatón dr. Vajda Ildikótól.ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!