Sport

2018.05.19. 12:38

Kollégisták erőpróbája Vasváriban

Tiszavasvári, Nyíregyháza, Záhony - A napokban Tiszavasváriban rendezték meg öt középiskolai kollégium sportolóinak részvételével a 16. Vasvári Kupát.

Tiszavasvári, Nyíregyháza, Záhony - A napokban Tiszavasváriban rendezték meg öt középiskolai kollégium sportolóinak részvételével a 16. Vasvári Kupát.

Borsod megyéből a Szerencsi Városi Kollégium, míg megyénkből a nyíregyházi Szent Imre Kollégium, a Széchenyi István Kollégium, a záhonyi Dr. Béres József Kollégium és a házigazda intézmény versenyzői vettek részt a meghívásos tornán. A kollégisták két versenyszámban mérték össze felkészültségüket, ügyességüket a városi sportcsarnokban, illetve a mellette található szabadtéri pályákon.

A körmérkőzéses teremlabdarúgásban a hazaiak vitték el a pálmát a Szent Imre Kollégium, a szerencsiek és a záhonyiak előtt.

Az érdekes és izgalmas „Kollégiumok legerősebb emberei” elnevezésű versengésben a diákok súlyt löktek, medicinlabdát dobtak, abroncsot görgettek, traktornehezéket tartottak és fekvenyomásban is megmérkőztek, majd az öt próba összesítése után Ádám Krisztofer (Vasvári), Ferencz Márton (Széchenyi) és Ónódi Róbert (Szerencs) sorrend alakult ki. Csapatban a Széchenyi végzett az élen, a hazaiakat, a másik megyeszékhelyi intézményt, a szerencsieket és a záhonyiakat megelőzve.

A nyertesek teljesítményét kupával, éremmel, oklevéllel, ajándékcsomagokkal ismerték el a Budai János tanár úr vezetésével mintaszerűen megrendezett és igen hangulatos versengés házigazdái.

- Pap Alex-Sándor Dominik -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!