Sport

2018.06.27. 14:30

Belvárosi strandröpi hetedszer

Nyíregyháza - Az amatőrök és céges csapatok vetélkedése után a profiké a terep.

Nyíregyháza - Az amatőrök és céges csapatok vetélkedése után a profiké a terep.

Remélhetőleg csütörtöktől nem olyan idő lesz, mint szerdán volt, amikor szemerkélő esőben rendezték a Hübner amatőr strandröplabda verseny sajtótájékoztatóját. Amelyen a cég képviseletében ott volt Ingo Heerdt, a Hübner-H Kft. ügyvezető igazgató, Dobi József igazgatási vezető és kollégáik: Séber Erna és Katona Klaudia.

Immáron hetedszer kínál különös és látványos nyári programot a belvárosi torna. Csütörtök délután a hagyományoknak megfelelően a Hübner-Városháza gálameccsel veszi kezdetét a verseny, azt követően városi cégek csapatai csatázhatnak a homokban. Pénteken az amatőr pénzdíjas verseny harminckét csapata vág neki a küzdelemnek, két-két férfi, illetve nő alkotja a mixcsapatokat. Pénteken este több sportág nyíregyházi együttesei mérik össze tudásukat , szombaton ismét az amatőröké a 200 köbméternyi homokból épített pálya, este a döntőt láthatja majd a nagyérdemű.

És ezzel még nincs vége, hiszen vasárnap délelőtt a város multicégeinek képviselői játszanak, délután pedig jönnek a profik. Az országos strandröplabda bajnokság második fordulójának elődöntőit, bronzmeccsét és döntőjét rendezik az ideiglenes pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!