Sport

2018.07.17. 08:23

Kisvárda Master Good SE - Triscsuk Krisztina nélkül kezdték el a felkészülést

Kisvárda - Péntektől montenegrói edzőtáborban készül a Kisvárda Master Good SE.

Kisvárda - Péntektől montenegrói edzőtáborban készül a Kisvárda Master Good SE.

A hét végén egy jött, az új hét elején egy ment. Vasárnap hajnalban érkezett Kisvárdára a hatvanegyszeres brazil válogatott Tamires Morena. A huszonhárom esztendős beállós korábban az ETO, a Mosonmagyaróvár és a francia Cercle Dijon Bourgogne játékosa volt, most pedig a norvég Larvik együttesétől érkezett.

Oroszországba költözik

A másik oldalon az élvonalbeli Kisvárda Matser Good SE egyik vezére szerepel, hiszen hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a klub és a 32 éves Triscsuk Krisztina. Az orosz balátlövő, aki a magyar válogatottban ötvenháromszor szerepelt és Eb-bronzérmet (2012) nyert, 2004 óta szerepelt NB I.-es élcsapatokban, de a jövőjét Oroszországban képzeli el.

A hétfő délutáni tréning előtt Major Tamás, a Kisvárdai Kézilabda Klub elnöke köszöntötte a játékosokat. Hat hét pihenőt követően Vlatko Djonovics irányításával a Szent László Gimnázium tornacsarnokában ismét munkába álltak a lányok és asszonyok – adta hírül a klub honlapja.

Napi két edzés

A hét hátralévő napjaiban két edzés vár a játékosokra. A felkészülési időszak alatt a csapat összesen nyolc mérkőzést játszik, péntektől pedig a hónap utolsó napjáig Monte­negróban edzőtáborozik.

KM


Érkezők

Pásztor Bettina (DVSC) és Weronika Kordowiecka (Lublin) kapusok. Tamires Morena Lima de Araújo (Larvik HK) beállós, Mihajlov Maja (HLKC ) irányító/átlövő, Ana Maria Dragut (HC Zalau) jobbátlövő, Andrea Klikovac (ZRK Vardar) jobbátlövő/védekező, Aneta Benko (RK Krim Mercator) jobbszélső, Ana Tomkovic (WHC Medicinar) átlövő, Yelena Avdekova (CSM Baia Mare) és Timea Milosevic (ZRK Knjaz Milos) balszélsők, Horváth Dóra (Kecskeméti NKSE) és Marianna Rebicova (Iuventa Mihalovce) balátlövők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!