Sport

2018.08.11. 20:31

A Ferencváros büntetett a kisvárdai stadionavatón

Kisvárda - Két hazai kiállítást és vendég gólokat hozott a Kisvárda Master Good stadionavatója.

Kisvárda - Két hazai kiállítást és vendég gólokat hozott a Kisvárda Master Good stadionavatója.

Remek hangulatban avatta fel új stadionját a hazai pályán első NB I.-es meccsét játszó Kisvárda Master Good a Ferencváros ellen. A hazaiak már az első félidőben megfogyatkoztak Sinder kiállítása miatt, majd a második félidőben Beriosz is kiszállt. A Fradi két góllal büntetett.

Labdarúgó NB I, 4. forduló

Kisvárda Master Good-Ferencváros 0-2 (0-0)

Kisvárda: Felipe – Lucas, Ene, Sinder, Vári (Anderson, 78.), Gosztonyi (Horváth Z., 71.), Beriosz, Mitosevics, Hej, Parcvanija, Karaszjuk (Sassá, 64.). Megbízott edző: Kocsis János

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Lanzafame, Leandro (Matías, 79.), Botka, Bőle (Szpirovszki, 73.), Blazic, Heister, Gorriarán, Petrjak, Varga R. (Böde, a szünetben). Vezetőedző: Thomas Doll.

Kiállítva: Sinder (32.), Beriosz (83.)

G.: Leandro (55.), Lanzafame (75. – tizenegyesből)


Korábban írtuk: A Kisvárda Master Good nem kezdte rosszul a stadionavató meccsét, ám már az első játékrészben emberhátrányba került.

Az ígérteknek megfelelően tömött lelátók előtt, ünnepélyes megnyitó után kezdődött a Kisvárda első hazai NB I.-es meccse a Ferencváros ellen. A papíron jóval erősebb vendégek nyomtak becsülettel az első perctől kezdve, a hazaiaknak a fegyelmezett védekezés maradt.

A 13. percben Felipe óriási bravúrral a lécre tolta Petrjak fejesét, néhány perccel később megsérült és ápolást követően az orvosi stáb le is cseréltette volna a kapust, ám ő nem engedett és a játékvezető sem döntött a csere mellett.

A huszadik perctől egyre jobban átvette a játék irányítását a Várda, igaz, nagy helyzetig nem jutott. A lelátón már azt latolgatták, ennek még akár pontszerzés is lehet a vége.

A 32. percben megváltozott az általános vélekedés: Anton Sinder túl hevesen vitatta a sárga lapját, kis híján lefejelte a játékvezetőt (volt is kontaktus közöttük), Pintér Csaba nem tehetett mást, kiállította az ukrán játékost.


Az emberhátrányban játszó Kisvárda nagyon beszorult a kapuja elé a második félidő első perceiben. Felipe újabb bravúrt mutatott be az 55. percben, ám a szöglet után már tehetetlen volt: Bőle Lukács beívelt labdáját Leandro fejelte a kapuba.


A kisvárdai Beriosz ellökte Petrjakot a tizenhatoson kívül, a játékvezető mégis tizenegyest ítélt. A remekül teljesítő Felipe érezte az oldalt, beleért Lanzafame lövésébe, ám védeni nem tudott.


A 83. percben Beriosz túl magasra emelte lábát és fejbe rúgta Matíast. Azonnal pirosat kapott a görög védő, így kilenc főre fogyatkozott a Kisvárda.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!