Sport

2018.08.18. 20:40

A Sényő is elhozta idegenből a három pontot

Sényő - Nem kezdte jól a meccset a Sényő, sok labdát elszórtak a középpályán, a hazai csapat pedig szervezettebben és tudatosabban játszott, ám szerencsére ez helyzetekben ez csak egyszer jelentkezett, de a ziccer kimaradt.

Sényő - Nem kezdte jól a meccset a Sényő, sok labdát elszórtak a középpályán, a hazai csapat pedig szervezettebben és tudatosabban játszott, ám szerencsére ez helyzetekben ez csak egyszer jelentkezett, de a ziccer kimaradt.

NB III. Keleti csoport

Eger SE – Sényő-Carnifex FC 2:3 (0:0)

Eger, 200 néző, v: Rózsavölgyi Dávid (Kulcsár, Vad)

Eger: Konyecsik – Galambos, Farkas, Gresó, Titkó, Lőrincz, Pataki, Bohus, Debreceni, Benke, Lakatos

Csere: Vajda, Antal (58. perc), Kacsó (70. perc)

Sényő-Carnifex SC: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Fekete, Kristófi, Lakatos, Phrakonkham, Fabu, Kapacina, Barcsay

Csere: Márton (46. perc), Marics (73. perc), Ruska (81. perc)

Gólok: Vajda (66. perc), Kacsó (72. perc), illetve Kapacina (49. és 56. perc), Fabu (66. perc),

Vígh Ferenc: Az első félidőben gyámoltalanul játszottunk, a második játékrészben a korai gól után ritmust váltottunk, bosszantó, hogy olyan gólokat kaptunk, ami alacsonyabb osztályban is gondot okozna. Viszont sokat tettünk az egyenlítés érdekében, de a mai meccsen ez kevésnek bizonyult. További sok sikert kívánok a sényőieknek.

Imrő László és Fiumei Viktor: Gyenge első félidő után a szünetben rendeztük a sorokat, a cserék jól szálltak be és lendületet adtak a csapatnak. Egy nagyon masszívan, szervezetten és tudatosan játszó csapatot győztünk le. Úgy érezzük, a második félidőben mutatott játékunk alapján a győzelmünk megérdemelt, további sok sikert kívánunk az egri csapatnak.

Az első félidőben inkább mezőnyjáték folyt, a szünet után viszont a vendégek ritmust váltottak, a cserék beváltak. A két sényői találatra ugyan viszonylag gyorsan jött a hazai válasz, ám Fabu góljával sikerült bebiztosítani a meccset. Az egriek ugyan közelebb jöttek egy újabb góllal, ám ha a vendégek ezután a két nagy helyzetük közül csak az egyiket berúgják, nem kellett volna izgulniuk a lefújásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!