Sport

2018.08.18. 10:40

Kisvárda Master Good - Bátrabb és támadóbb foci kell az eredményes játékhoz

Kisvárda - Dajka László pontosan szeretne debütálni a kisvárdai kispadon a felcsúti meccsen.

Kisvárda - Dajka László pontosan szeretne debütálni a kisvárdai kispadon a felcsúti meccsen.

Túl a tavalyi első négy helyezett elleni meccseken, azzal a reménnyel vág neki a Kisvárda Master Good az NB I.-es bajnokság folytatásának, hogy megkezdi a gól- és pontgyártást. A Puskás Akadémia elleni felcsúti mérkőzésen szombaton Dajka László mutatkozik be vezetőedzőként a várdai kispadon.

Hatékonyabb akciók

– Ha valamicskét láttok abból, amit az elmúlt pár napban gyakoroltunk, akkor nagyon örülnék – kezdte lapunk érdeklődésére Dajka László.

– Tudatosságot a labdarúgás egy-két szegmensében. Amit viszont nem szeretnék látni, az a görcsösség, csak a védekezésre koncentráló csapat, amit eddig láttam. Szeretném, ha kicsit bátrabban futballoznánk, mert eredményt csak így lehet elérni.

[poll id="1734"]

– Megvan az elképzelésünk a játékra vonatkozóan is, jöhet a mérkőzés. Azt szeretném, ha stabil lenne a védekezésünk, de feljebb tudnánk tolni a védővonalunkat és jóval hatékonyabbak lennénk támadásban.

– Adódjanak helyzeteink, rúgjunk szögleteket, harcoljunk ki szabadrúgásokat. Azt várom tehát, hogy többet mutassuk meg magunkat az ellenfél kapuja előtt, mint eddig, hiszen ha többet támadunk, több az esély a gólszerzésre is.

Változások a kezdőben

– Az összeállítást befolyásolja a kényszer, hiszen vannak sérült és eltiltott játékosaink is. Egy-két emberen látok formajavulást, ők bekerülhetnek a csapatba, illetve bízom benne, hogy akiben van és volt gól, az nem felejtette el annak a tudományát – így a mester.

[poll id="1725"]

A kisvárdaiak már pénteken, ebéd után útnak indultak. Csákváron éjszakáztak, vacsora után megnézték az MTK debreceni vendégjátékát. Szombaton délelőtt egy átmozgató edzés lesz a program, az ebéd után pihenő, azt követően indul a csapat a közeli Felcsútra. Remélhetőleg pontosan tér majd haza. És a legújabb: szerződtették a legutóbb Balmazújvárosban futballozó Rácz Ferencet, aki egy plusz egy évre szerződött Kisvárdára.

ML


NB I., 5. forduló

Péntek

DVSC–MTK 3–3 (1–2)

Nagyerdei Stadion, 4002 néző,. v,: Berke. Gól: Bódi, (41.), Takács (87.), Szatmári (95.), illetve Kanta (15.,), Lencse (42., 75.)

Szombat

Puskás Akadémia-Kisvárda Master Good

Felcsút, 19.30, v.: Kassai (Albert, Lémon). Kisvárda: Felipe - Hej, Parstvaniia, Ene, Vári - Karsiuk, Lucas, Misic - Sassáa, Horváth, Ilics.

Ferencvárosi TC-Paksi 17

Újpest-Mezőkövesd 19.30

Honvéd-MOL Vidi 19.30

DVTK-Haladás 19.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!