Sport

2018.08.25. 21:51

Labdarúgó NB I - Ötgólos meccsen nyert először a Paks

Paks - A házigazda Paksi FC 3-2-re legyőzte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszerezte idénybeli első sikerét.

Paks - A házigazda Paksi FC 3-2-re legyőzte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján, ezzel megszerezte idénybeli első sikerét.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Paksi FC-Puskás Akadémia FC 3-2 (1-0)

Paks, 600 néző, v.: Farkas

gólszerzők: Hahn (14., 93.), Hegedűs (52. - öngól), illetve Arabuli (76.), Latifi (81.)

sárga lap: Lenzsér (22.), Hahn (67.), Papp (72.), illetve Zsidai (32.), Kiss T. (45.), Trajkovski (61.), Latifi (91.)

piros lap: Lenzsér (80.)

Paks:

Nagy G. - Kulcsár D. (Vági, 43.), Lenzsér, Fejes, Szabó J. (Gévay, 43.) - Papp - Bertus, Haraszti, Kecskés, Bartha (Remili, 79.) - Hahn

Puskás Akadémia:

Danilovic - Spandler, Hegedűs, Heris, Trajkovski - Zsidai, Bokros (Szakály, 85.) - Kiss T. (Arabuli, 68.), Latifi, Knezevic (Vlasko, 59.) - Radó

Az előző körben a Ferencváros vendégeként döntetlent játszott Paks korai góllal adta meg az alaphangot a szintén nyeretlen Puskás Akadémia ellen, majd bő negyedórán át a vendégek voltak mezőnyfölényben. A félidő hajrájában két hátvédet is cserélniük kellett a paksiaknak.

Térfélcsere után egy szerencsés góllal növelték előnyét a házigazda, majd sorra alakultak ki a helyzetek mindkét kapu előtt. A rákapcsoló Puskás öt perc alatt kiegyenlített, miközben a Paks emberhátrányba került. A hajrá mégis a hazaiaké lett, akik kilenc mérkőzés után megszerezték első győzelmüket, míg a felcsútiak továbbra is nyeretlenek az idényben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!