Sport

2018.09.14. 13:49

Magosival erősített a nagyhalászi csapat

Nagyhalász - Zsarnón ér véget a salakmotoros Barátság Kupa; a mieink a negyedik helyről várják a hátralévő két versenyt.

Nagyhalász - Zsarnón ér véget a salakmotoros Barátság Kupa; a mieink a negyedik helyről várják a hátralévő két versenyt.

Ezen a hétvégén folytatódik és egyben be is fejeződik a Salakmotoros Barátság Kupa, melynek harmadik fordulójára szombaton Csehországban, Kopřivniceben (14:30) kerül sor, míg vasárnap a szlovákiai Zsarnón (15:20) ér véget.

Jól kezdtek a csehek

A sorozat felénél járnak a résztvevők, a nyitányt a nagyhalászi találkozó jelentette, amelyen a cseh Markéta Praha magabiztosan nyert. A magyar klubokat képviselő Nagyhalász Speedway Team a második helyen zárt az ukrán Speedway Club Rovno és a szlovák Speedway Club Zarnovca előtt.

Rovnóban a hazaiak nyertek

Jött a második kör, amelynek Rovnó volt a házigazdája. Itt a rendező ukránok vágták ki a rezet, a szlovákok és a csehek előtt. A nagyhalászi alakulat a negyedik helyen zárt.

A mieink persze szeretnének előbbre lépni a végelszámolásnál, a hátralévő két versenyen erre meg is van a lehetőség. Főként, hogy erősített a csapat, hiszen soraiban fogja tudni Magosi Norbertet. Mellette az eddigi két verseny halászi színekben legeredményesebb versenyzője, a szlovák licenccel motorozó ukrán Andrij Kobrin szeretne minél több pontot begyűjteni.

A nyitóversenyen sérülés miatt hiányzó Fazekas Dennis, valamint Kovács Roland alkotja majd a halászi kvartettet.

Egyéni bajnoki futam lesz

Nem csak a halászi kvartett tagjait, hanem több magyar és külföldi motorost láthatunk majd jövő szombaton, szeptember 22-én a nagyhalászi oválon.

Itt rendezik a magyar egyéni bajnokság második fordulóját. A találkozó délután fél négykor startol. ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!