Sport

2018.09.29. 13:06

Nyíregyházi KC - Nincs mese, Mizse ellen már nyerni kell

Nyíregyháza - Két vereség után csak a győzelem lehet a cél szombaton.

Nyíregyháza - Két vereség után csak a győzelem lehet a cél szombaton.

Szombaton az NB I./B harmadik fordulójában a Mizse KC csapatát fogadja a Nyíregyházi KC. Bécsi János együttese igencsak beragadt a rajtnál, pedig verhetőnek tűnő ellenfelekkel meccselt az első két fordulóban. Így két forduló után a kecskeméti csapattal együtt pont nélkül szerénykednek a tabella alján. A lajosmizseiek az első fordulóban hatalmas pofont kaptak Balassagyarmaton (24–35), majd hazai pályán ők szabtak méretes zakót a Székácsra (35–22).

A nyíregyházi szakvezető elmondta, hogy tanulva az eddigi hibákból, azok kiküszöbölésével a győzelemért lépnek pályára.

Alacsony szerkezetű csapat

– Megnéztük a Bács-Kiskun megyeiek mérkőzéseit, egy alacsony szerkezetű, viszonylag gyors játékot játszó gárda a Mizse KC. Stabil védekezésből indított, kevés technikai hibával kivitelezett, türelmes támadásépítéssel van keresni valónk – adta meg a győzelem receptjét Bécsi János, a Nyíregyházi KC vezetőedzője.

– Kérdéses, hogy a Debrecen elleni mérkőzésen bordazúzódást szenvedő Kurbely László mennyit tud majd vállalni a mérkőzésből – tette még hozzá a szakvezető.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!