Sport

2018.09.20. 16:05

Sajnos csütörtököt mondott Marci

Nyíregyháza - A moldovai teniszező visszavágott az ausztráliai vereségért.

Nyíregyháza - A moldovai teniszező visszavágott az ausztráliai vereségért.

Derűre ború! Sajnos. Szerdán remekelt Fucsovics Márton (43.a világranglistán) a metzi ATP-250-es verseny (561 345 euró, kemény pálya, fedett) első körében. A hatodik helyen kiemelt francia Adrian Mannarinó (34.) ellen nyert ()6:3,6:2) mégpedig kiváló játékkal.

Így aztán joggal bizakodhattunk, hogy másnap a százon kívüli moldovai Radu Albot (107.) olyan akadály lesz, amit biztosan vesz majd a nyíregyházi teniszező. Nem voltak ismeretlenek egymásnak, hiszen korábban már négyszer játszottak. Először még öt esztendeje, akkor Albot nyert az US Open selejtezőjében, utána viszont háromszor Fucsovics.

Legutóbb januárban az Ausztralian Openen és akkor Marci 3:1-re diadalmaskodott. Sajnos most csütörtököt mondott a magyar versenyző, pedig övé volt az első brék, de ez mit sem ért, mert utána háromszor elveszítette adogatójátékát. Az első szettet így 6:3-re húzta be a moldovai.

A folytatásban sem jött össze semmi Marcinak, Albot kétszer bérkelt és az első meccslabdát értékesítette, és a második játszmát 6:2-vel nyerve lépett tovább a hetvenhat perces mérkőzésen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!