Sport

2018.11.16. 12:07

Kisvárda Master Good SE - Az első félidőben már minden eldőlt

Kisvárda - Az itthon maradó kézilabdázókra erőnléti edzés, majd két hét pihenő vár.

Kisvárda - Az itthon maradó kézilabdázókra erőnléti edzés, majd két hét pihenő vár.

A múlt heti kisik­lást feledtetve, szerdán az MTK ellen magabiztos győzelmet aratva jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé a Kisvárda Master Good SE.

Így a Ferencváros, a Győr, a Békéscsaba, a Vác, a Mosonmagyaróvár, az Érd és a Dunaújváros társaságában várja a következő forduló sorsolását, amelyen az dől el, hogy mely csapatok jutnak a négyes döntőbe. Vlatko Djonovics lányai már az első félidőben eldöntötték a továbbjutás sorsát, így a fordulás után belefért az is, hogy kissé fegyelmezetlenebbül játszott a csapat.

Izgatottan várják a sorsolást

– Nagyon elégedett vagyok a csapattal, hiszen a Magyar Kupában aratott győzelmünkkel a bajnokság ezen periódusát sikerrel zártuk és izgatottan várjuk a jövő heti sorsolást – összegezte röviden a közelmúlt történéseit a montenegrói tréner.

– A hátralévő időben egy hosszabb szünet következik a bajnokságban, mivel a játékosok hazájuk válogatottjával az Európa-bajnokságra készülnek. Ez fokozottan érint minket is, hiszen nyolcan a mai naptól pihenőt kaptak, hogy november 18-ától teljes erővel tudjanak teljesíteni nemzeti csapataikban.

– Az itthon maradt játékosokra az elkövetkezendő öt napban futó- és erőnléti edzések várnak, majd november 20-ától ők is két hét pihenőt kapnak, az első közös edzés várhatóan december 4-én lesz – tekintett előre Vlatko Djonovics.

– Remélem, hogy mindenki egészségesen és sikerekre éhesen tér vissza.

BB


[related-post post_id="4050291"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!