Sport

2018.11.02. 11:48

Szpari - Szégyellik magukat a vereség miatt

Nyíregyháza - A harmadik vonalbeli zalaiak kiejtették a Spartacust.

Nyíregyháza - A harmadik vonalbeli zalaiak kiejtették a Spartacust.

Az andráshidaiak már kibabráltak egy megyénkbeli csapattal a labdarúgó Magyar Kupa előző körében. A zalaiak Balkányban hosszabbításban nyertek, így kerültek tovább. A szerdai körben a Nyíregyháza Spartacus vendégeskedett a zalaegerszegi együttesnél, amelyik az NB III. Nyugati csoportjában szerepel.

A mérkőzés nagy részében a második vonalbeli vendégek játszottak fölényben, helyzeteik is akadtak, de csak egy kapufáig jutottak. Egy óra elteltével aztán nagy volt az öröm a házigazdáknál, hiszen Bailo Dávid bevette Fadgyas Tamás kapuját, és ezzel az egy góllal az alacsonyabb osztályú csapat jutott a legjobb harminckettő közé, ahol az osztálytárs érdiek vendégei lesznek.

– Az első félidőben látszott az osztálykülönbség, sok helyzetünk volt, de kimaradtak. A fordulás után az Andráshida bebizonyította, mi mindent lehet elérni, ha egy csapat teljes szívvel küzd. Szégyelljük magunkat a vereség miatt, gratulálok a hazaiaknak – mondta Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!