Sport

2018.12.13. 19:37

Grúz ellen bunyózik Karamel

Nyíregyháza - A nyíregyháziak nagypehelysúlyú klasszisa pénteken est zárja az esztendőt.

Nyíregyháza - A nyíregyháziak nagypehelysúlyú klasszisa pénteken est zárja az esztendőt.

Előbb mexikói, majd egy nicaraguai bunyós várt volna Kovács Zoltánra, az Karamelre pénteken este az Angyalföldi Sportközpontban a Felix Promotion International profi bokszgáláján.

Jó meccset vár Kovács

Aztán változott a helyzete, egy grúz ökölvívó lesz Nagy Lajos tanítványának az ellenfele.

- Kemény a srác, jön előre és bírja a fülest. Mint grúzok jó harcos. - kezdte az esélylatolgatást Nagy Lajos, miközben csütörtökön kora délután tanítványával autóztak a fővárosba.

- December elsején egy francia gálán pontozással nyert, így jó formában van és bizonyára motivált és nem veszteni jött. Bízom benne, hogy Zoli ismét a visszatérése előtti formáját fogja mutatni, improvizatívan és látványosan fog bunyózni.

- Szerda estig balkezes bunyós ellen készültem, akkor derült ki, hogy a grúz lesz az ellenfelem. Láttam róla felvételt, minden bizonnyal úgy érkezett, hogy meg akar verni. Állok elébe és bízom benne, hogy jó meccset fogunk vívni.- mondta érdeklődésünkre a Big Boxing nagypehelysúlyú klasszisa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!