Sport

2018.12.04. 12:21

Kárpátaljáról is érkeztek

Újfehértó - Remek helyszínen, jó iramú mérkőzéseket láthatott a közönség.

Újfehértó - Remek helyszínen, jó iramú mérkőzéseket láthatott a közönség.

December első hétvégéjén immár másodszor adott otthont az Újfehértói Szabadidőcentrum a Diego Kupa öregfiúk teremfoci tornának. Az idén már nemcsak megyei és a környező megyék csapatai vettek részt a tornán, érkezett Budapestről, Pécsről, sőt a határon túlról is egy alakulat.

A jó hangulatú hétvégén pályára lépett többek között Szatke Zoltán, Igor Bogdanovics, Ádámszki Róbert, de a legnagyobb név Orosz Péter volt, aki a Salzburg színeiben tizennyolc Bajnokok Ligája meccset is magáénak tudhat. Izgalmas mérkőzéseken az Offside Old Boys és a Max-Mece Debrecen csapata vívta az egyik elődöntőt, a másikon pedig a Diego nézett farkasszemet a beregszászi gárdával. A döntő végül a Diego sikerét hozta. A szervezők díjazták a torna legjobb kapusát, a torna legjobb játékosát, valamint a gólkirályt is.

– Remek helyszínen, jó iramú, kemény, de sportszerű mérkőzéseket játszottak a csapatok – summázta a hétvégét Székely János, az egyik szervező.

– Már most többen jelezték, hogy jövőre is számíthatunk a részvételükre – mondta büszkén, majd azt is elárulta, hogy már szervezik a februári tornát, amelyen a negyven év felettiek küzdhetnek meg egymással. KM

Diego Kupa

Végeredmény: 1. Diego, 2. Offside Old Boys, 3. Max-Mece Debrecen.

Különdíjasok: legjobb kapus: Virág Csaba (Offside Old Boys), legjobb játékos: Orosz Péter (Diego), gólkirály: Balázsi Péter (Diego)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!