Sport

2019.01.10. 12:51

A parlament legjobbjai is pályára lépnek majd

Nyíregyháza - Mint arról már lapunkban korábban beszámoltunk, január utolsó hétvégéjén a Continental Aréna ad otthont az I. T-Forg Trans Kupa kispályás teremfocitornának.

Nyíregyháza - Mint arról már lapunkban korábban beszámoltunk, január utolsó hétvégéjén a Continental Aréna ad otthont az I. T-Forg Trans Kupa kispályás teremfocitornának. A szervezők betétprogramokkal is várják az érdeklődőket, többek között 26-án, szombaton délelőtt a parlament válogatottja mérkőzik meg a helyi közélet szereplőiből verbuválódott csapattal. A tornára van pár kiadó hely, a szervezők még hat csapat jelentkezését tudják elfogadni, jelentkezni Dajka Lászlónál lehet a [email protected] e-mail-címen. Friss hír, hogy a tornán szerelést ölt és a Sóstó-Petrol csapatát erősíti a háromszoros magyar válogatott Orosz Péter is, aki a Trappatoni, majd Matthäus edzette Salzburgban is profiskodott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!