Sport

2019.01.21. 14:00

Kisvárda Master Good SE - Milosevics is hosszabbított

Kisvárda - Újabb játékossal egyezett meg a Kisváda Master Good SE NB I.-es kézilabdacsapata.

Kisvárda - Újabb játékossal egyezett meg a Kisváda Master Good SE NB I.-es kézilabdacsapata.

Pásztor Bettina és Orbán Adrienn után hétfőn újabb játékos döntött a folytatásról. Az együttes balszélsője Milosevics Tímea jövőre is kisvárdai színekben folytatja pályafutását- adta hírül a csapat honlapja, a kisvardaikezi.hu.

- Boldog vagyok, hogy sikerült megállapodnunk a klubbal. Nagyon megszerettem Kisvárdát, mivel kis város, és az emberek is barátságosak, jól érzem magam és ezért nem is gondolkodtam sokat amikor ajánlatot kaptam. A jövő szezonban azt várom magamtól, hogy még jobb legyek mint eddig, és hogy mindig a maximálisat nyújtsam és remélem, hogy egy sikeres szezon vár a csapatomra - nyilatkozta a játékos.

A 27 éves balszélső, aki korábban szerb bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett,, valamint többször volt a szerb válogatott bő keretének tagja, 2018 nyarán mutatkozott be a Kisvárda színeiben. A 2018-2019-as bajnoki idényben eddigi 14 mérkőzésén 16 alkalommal volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!